WOOL BLANKET

Kesä ja kirppikset, yksi parhaista yhdistelmistä! Unelmaista olisi päästä vaikka Kööpenhaminaan isolle ulkoilmakirppikselle, oon sellaisessa paristi ollut ja tunnelma on loistava! Nyt on kuitenkin tyytyminen vain kotioloihin eikä sekään ole huono vaihtoehto, sillä vihdoin ja viimein löysin kauan etsinnässä olleen värikkään villahuovan! Mummonruutuisesta on tullut haaveiltua, mutta tämä käy yhtä hyvin – viltti pesukoneeseen, villa-ohjelma päälle ja kuivatus kesäsäässä, siinä on mulle sopivin neulontaohje ;). Tämä lysti kustansi neljä ja puoli euroa.

 
kudottu villahuopaneulottu villahuopa

Finally I found this, a colorful wool blanket I´ve been looking for many years now. I have no patience to start a project like this, so this was the only way. Cost me only 4,5 euros and after washing it was good to go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *