MIDSUMMER MOMENTS

Saako vielä kerran jatkaa aiheesta juhannus? Se tuntui nimittäin ihan minilomalta jonnekin pois arkisista kuvioista ja rutiineista – hauskoilla ihmisillä voi olla sellainen vaikutus! Laitoin nämä kuvatkin juhlat-nimiseen kansioon ja sitähän koko kolme päivää oli – hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Lapset kuuluivat kuvioon ilman muuta, kaikilla oli seuraa! Kolmetuntiseksi venyneen naistensaunan taisi enää päihittää 18 tuntia maakuopassa muhinut rosvopaisti hirven- ja lampaanlihasta. Tuuli ja kolea sää ei juuri haitannut, kun nälkäinen lähes 20-päinen juhannusjoukkio kokoontui lihapakettien ääreen aivan loistavalle juhannusillalliselle!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERArosvopaistijuhannusOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some more of that midsummer lovelyness!

Leave a Reply

Your email address will not be published.