MIDSUMMER BED AND GIVEAWAY

Hei! Pääsin onnekkaasti mukaan Indiedaysin ja Elloksen kesäkampanjaan, jossa tehtävänä oli hankkia Ellokselta mitä vain omannäköistä ja kesäistä. Todella fantastiset lähtökohdat siis! Klikkasinkin heti kodinosastolle, sillä tiesin Elloksen valikoimat hyviksi oli sitten kyse matoista, valaisimista, huonekaluista sekä muusta sisustustavarasta. Ja näistä valaisimet on vielä ylitse muiden, sillä valikoimaan on koko ajan täydentynyt lisää kiinnostavia merkkejä. Nyt päätin kuitenkin aloittaa makuuhuoneen tekstiileistä, sillä mielessä välkkyi raikastettu makuuhuone ja kutsuva juhannuspetaus…
 
Ja tältä se näyttää nyt vastapedattuna! Pakko myöntää, että sininen on lyönyt itsensä läpi täysillä enkä voisi enempää fiilistellä noita Peg-denimpussilakanoita*! Nimensä mukaisesti niissä on pehmeäksi pesty farkun tuntu. Koska tykkään yhtenäisestä värimaailmasta, valitsin myös aluslakanan sinisenä. Joustinreunainen Vila-kuminauhalakana* oli meille paras vaihtoehto, sillä merimies pyörii muut lakanat mutkalle. Ja koska sänky on nykyään päivisin ilman päiväpeittoa, valitsin petaukseen vielä kaksi tosi edullista (4,90 €/kpl!) ja kesänsuloista Mix Dots -pilkkutyynyä*.


Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*

ellos denim pussilakanatSyreeninkukkiadenim lakanat ellosmarmori-valaisin

Makuuhuoneesta on pitkään puuttunut pieni valaisin sekä matto. Näitä tuli pohdittua vähän pidempään, sillä halusin kummankin mahdollisimman ajattomana. Dallas-matto* on juuttia, mikä mun mielestä sopii lähes mihin tahansa tilaan vuodenajasta riippumatta. Oon kyllä aina tykännyt juutista! Samoin Ellos Homen luonnonmarmorinen pöytävalaisin* on ihanan eleetön, mutta ei todellakaan mikään seinäkukkanen. Siihen saa vähän eri ilmettä vaihtamalla kantaan eri muotoisen lampun.

Ja eksyi se sisustaja hetkeksi muodinkin puolelle, sillä halusin kesäksi paksupohjaistet espadrillot*. Kustannus meni omasta pussista ja hyvä niin, sillä näiden jälkeen en ole enää muita kenkiä käyttänyt! Aivan huippumukavat jalkaan, vaikka tätä etukäteen epäilin :). Sitten se paras osa eli sama haaste teille lukijoille:

ARVONTA / Jos haluat voittaa 200 euron lahjakortin Ellokselle, toimi seuraavasti:

1/ Valitse ellos.fi:stä omat kesän suosikkituotteesi
2/ Kerro blogin kommenttiosiossa lyhyesti, miksi valitsit juuri nämä tuotteet sekä kopioi niiden linkit kommenttiin

Kilpailu järjestetään Korinna, Annika O., Go 4 it vol. 2, Uusi Kuu sekä Maiju Saw -blogien Ellos-postauksissa eli kaikkien näissä blogeissa kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti Ellokselle. Kilpailu päättyy 31.7.2015.

Hyvää Juhannusta kaikille!


denim pussilakanatEllos espadrillokset

Indiedays and Ellos collaboration gave me a wonderful opportunity to fresh up our bedroom for midsummer! Denim blue seems to my color this summer and those sheets really look good! All the links are add links here, something I also wanted to try in this constantly changing blog world 🙂 Now, Have a Great Midsummer!

43 thoughts on “MIDSUMMER BED AND GIVEAWAY

Leave a Reply

Your email address will not be published.