#KATUMUOTIVIIKOT


Hei! Tänään kaatuu taas yksi blogini näkymätön raja-aita, kun sohaisen katumuodin puolelle. Seuraan pukeutumisen trendejä löyhästi, mutta kuitenkin niin, että tiedän suurinpiirtein “missä mennään”. Pidän tässä omassa keskisuuressa kaupungissani siitä, että katukuva on mukavan monipuolinen ja uudet jutut jalkautuvat (Ruotsista) nopeaan. Siispä Indiedaysin ja Olympuksen #katumuotiviikot -kampanja kuulosti loistavalta vaihtelulta sekä mielenkiintoiselta haasteelta mulle bloggaajana!
 
Katumuotiviikkojen idea on bongata kiinnostavia ja persoonallisia katutyylejä niin Suomesta kuin ulkomailta. Itse jalkauduin Vaasan keskustaan etsimään viittä tyyliä mukanani Olympuksen PEN E-PL7 -kamera. Kamera on kamppista varten mulla lainassa, joten ensimmäinen tehtävä oli tutustua siihen hyvin. Odotin hikisiä tunteja ja armotonta näpräämistä, mutta niin ei käynytkään vaan kamera oli käytössä heti kun sain akun ladattua täyteen. Yksi PEN E-PL7 -kameran kiinnostavimmista ominaisuuksista on muuten sisäänrakennettu wifi ja se osoittautuikin ihan huipuksi. Todella, todella kätevää kun kuvat siirtyvät puhelimeen ilman johtoja!
Mulle on tärkeää myös kuvanlaatu ja se on tässä kamerassa kunnossa. Pakko vaan hymistellä uuden teknologian suorituskykyä, se vetoaa muhun täysillä! Tämä on semmoinen kamera, jonka epätoivoisesti tarvisin kodin ulkopuolisiin tilanteisiin, joihin järkkärin raahaaminen on liian työlästä. Ei muuten ulkonäkökään tökkää silmään vaan se on erittäin chic! 🙂 Chic on muuten seuraavan kuvan Hilkkakin, joka ihanasti suostui kuvattavaksi yhtenä viidestä, kiitos.


Katumuotiviikoissa bloggaajat ovat muutenkin sivuroolissa, sillä tämä on ehdottomasti lukijoiden kamppis! Olympus nimittäin lahjoittaa kolme PEN E-PL7 kameraa 20 mm -kitillä seuraavasti:

1/ Palkinto menee bloggaajalle/lukijalle, jonka kuva kerää Instagramissa eniten tykkäyksiä
2/ Palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvan Instagramissa julkaisseiden kesken
3/ Palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvista Instagramissa tykänneiden kesken

Kilpailun tarkat ohjeet ja säännöt löytyvät kampanjasivulta, klik. Mun kuvaamat katutyylit voi kaikki käydä katsomassa Instagramista täältä, mutta ehdottomasti kannattaa laittaa se omakin kuva kehiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *