FINDS FINDS FINDS

Hei! Siivottiin eilen talkoilla meidän taloyhtiön vinttiä. Sataan vuoteen mahtuu aika monta poismuuttanutta asukasta ja vuokralaista. Kaikki eivät ole jaksaneet viedä koko omaisuuttaan mukanaan vaan hylättyihin vinttikomeroihin on vuosien saatossa kertynyt jos jokinmoista – opiskelupapereita, kirjoja, lastenleluja, kukkakaupan jäämistöä, vanhan kylpyhuoneen kalusteet… Nyt ne päätettiin siivota pois kokonaan.

Yhdestä hylätystä pahvilaatikosta löysin tämän vihertävän kivimatskua olevan kellon! Kumma kyllä muita ottajia ei sille ollut (ai rumako, no ei todellakaan!!) :). Instagramissa arveltiin, että kello olisi spektroliittia. Takapuolella olevan tarran mukaan sen on tehnyt Tervajoen kiviveistämö. Koneisto toimii tarkalleen eikä tikitä ääneen eli täydellinen kappale mun mielestä!


marmorikello

Myös kuvan puinen karhu on löytö tältä viikolta yhdeltä pihakirppikseltä. Se lähti mukaan eurolla! Pihakirppikset onkin mun mielestä kesän ehdoton suola! Hyvää viikonloppua ja aurinkoja!


vinttilöytöjä

Found an old clock from our attic. There has been many people coming and going on the past gone hundred years, so it was time to clean up all the clutter. I think the clock is perfect and works nicely without keeping any disturbing tic tac noises 🙂 The wooden bear is my other find from the week, I gave only 1 euro for it! Have a nice weekend folks!

8 thoughts on “FINDS FINDS FINDS

 • Reply Ilona 06/06/2015 at 10:41

  Tuollainen vintin siivous on huippuhyvä tilaisuus tehdä löytöjä! Meilläkin on kotona tuollainen karhu. Mieheni työkaveri veisteli moisen meidän lapsille. Se on tasapainotettu siten, että jos sen laittaa tekemään kuperkeikan, se palaa jaloilleen:)

  • Reply Maiju 07/06/2015 at 19:51

   Joo nyt käytiin läpi lukittuja varastoja, joiden omistajien tiedettiin jo kauan sitten muuttaneen pois. Eli oli aika jänskää puuhaa 🙂 Karhu oli rakkautta heti kun sen näin, pohjassa on joku leima mutta siitä ei saa selvää :/

 • Reply Gia / Coffee Table Diary 07/06/2015 at 12:10

  Mieletön tuo kello! Tulee mieleen Menun kaunis marmorikello, tämä tietty uniikimpi 🙂

  • Reply Maiju 07/06/2015 at 19:49

   Joo munkin piti googlata se ja katsoa sävyä – aika lähellä toisiaan kyllä eli oon ihan supertyytyväinen ilmaiseen löytööni! 😀

 • Reply Krista 08/06/2015 at 08:58

  Anoppilassa (myöskin Vaasassa) on samanlainen karhu, jota olen siellä himoinnut. Leima on siinäkin kulunut, mutta mahtaisiko se olla jonkun paikallisen tekemä. Karhu osaa tehdä kuperkeikan, kun sen pukkaa otsalta vauhtiin!

  • Reply Maiju 10/06/2015 at 11:49

   Piti heti kokeilla tuota kuperkeikkajuttua ja niinhän se karhu teki nätin pyörähdyksen! Täytyy siis olla saman tekijän, pohjassa näyttäisi lukevan “Pena M” tai jotain siihen liippaavaa 🙂 Kiitos vinkistä, temppuilu lisäsi heti karhun “arvoa” mun silmissä!

 • Reply Hanne 08/06/2015 at 23:33

  Ihanat löydöt!

  Pihakirppikset on kyllä poikkeamisen arvoisia paikkoja 🙂

  • Reply Maiju 10/06/2015 at 11:54

   Niin on, hinnat on yleensä edulliset, tinkaaminen helppoa ja oikeesti sieltä voi löytyä mitä vaan! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *