LIVINGROOM GONE DARK

Hei! Olkkarikuvia on kyselty eli laitetaan sunnuntain ratoksi muutama kuva sieltä. Kovin on tummaa, kun vaihdoin tänne kokeiluna Ainan huoneessa olleen mustan maton. Myös sohvapöytä on uusi, se on Hayn Serve. Jalat ovat vielä keltaiset (!), mutta inspiksen tullen suihkaisen ne varmaan mustiksi. Jahkasin uutta pöytää kauan ja lopuksi Serve oli kooltaan paras eli päätin tuhlata siihen loput lahjakorttirahat. Pöytä löytyi KN2:lta täältä.

 
tumma olohuonestring system sivutasona

Lundia Systemit saatu / gifted

Ja onhan meillä toi sohvakin vaihtunut. Tutun tuttu myi keväällä pari kuukautta vanhan, Askon laadukkaamman sohvan niin edullisesti, että laitoin Ektorpin kiertoon siltä istumalta. Uusi sohva on oikein mukava ja ryhdikäs, ehkä jopa liian “korrekti” :). Mietin muuten Billy-kirjahyllynkin vaihtamista, sillä oon onnistunut löytämään useamman osan vanhaa Lundiaa. Että mietintämyssy on sen suhteen päässä…


olohuone tummatummempi olohuone_2

Hi! I´ve got requests about showing some pics from our livingroom. So here we go. We have a new sofa that we bought from a friends friend for a very good price. It´s by Finnish home interior store Asko and I think the model is quite nice and simple. Also the coffee table is new, it´s from Hay and called Serve. I didn´t know it would have yellow legs, but I can paint them black anytime I want to 🙂

15 thoughts on “LIVINGROOM GONE DARK

 • Reply Sari 31/05/2015 at 10:22

  Ihanaa kun on tuollaisia “nopeita sisustajia”! Jos tulee hyvä juttu vastaan niin lookki vaihtuu lennossa ja jos tekee mieli maalata niin suti vaan kouraan sen enempää miettimättä. Mahtavaa 🙂 Mun silmään keltaiset jalat on hienot! Mä pähkäsin pitkään oman pöytäni värikomboa, hetken jopa harkitsin harmaa-pinkki -yhdistelmää 😀

  • Reply Maiju 31/05/2015 at 12:13

   Joo aika nopeitahan nämä jokut mun käännökset on 🙂 Musta on kiva haastaa sitä vähän vanhaa ajatusmaailmaa, että kotia ei saisi muokata fiiliksen mukaan vaan niillä mennään, jotka on ostettu/tapetoitu/laitettu 15 vuotta sitten. Ainahan ne uudet jutut ei välttämättä vaadi edes mitään suuria summia rahaa. Myy edellisen ensin alta pois yms. Monilla menee myös yllättävän paljon rahaa vaatehankintoihin eli siinä kun laitat 100 € kenkiin, niin maalaat vaikka koko huoneen ihan uuden näköiseksi. Tästähän saisi ihan oman blogipostauksenkin 🙂 Juuri muuten tänään ihastelin sitä teidän Serveä, jäi oikeastaan tutkimatta että mitä kaikkia värejä tästä olisi ollut! Mukavaa kesää Sari! 🙂

   • Reply Anonymous 31/05/2015 at 13:29

    Joo siis ehdottomasti samoilla linjoilla! Mä jätän mieluusti ostamatta ne sadan euron kengät, samoin mulla ei mene vuodessa useita satoja rakennekynsiin tai ripsien laittoon. Toki nämä on niitä valintoja, joihin jokaisella on oikeus. Kukin ottakoon ilon irti siitä mistä saa 🙂 Mä laitan ennemmin roposeni maalipurkkiin tai uuteen sohvapöytään, joita voin fiilistellä muuten kuin peilin välityksellä 😉 Ihanaa kesää sinnekin!

   • Reply Sari 31/05/2015 at 13:34

    Kommentti katosi johonkin, mutta siis olin sanomassa, että oon ihan samoilla linjoilla! Mäkin jätän mieluusti ne sadan euron kengät ostamatta, ja samoin mulla ei mene järkkyjä summia vuodessa rakennekynsiin tai ripsien laittoon 🙂 Valintoja kaikki, mutta mä investoin roposeni mielummin maalipurkkiin tai sohvapöytään, joita voin fiilistellä muutenkin kuin peiliin katsomalla 😉 Mutta kukin repiköön ilon siitä mistä parhaaksi näkee!

    • Reply Maiju 31/05/2015 at 16:49

     Niin mun ajatuksia! Vaatteet on niin huonolaatuisiakin nykyään, että ei tee senkään puolesta mieli ostaa kuin muutama harkittu juttu vuodessa. Eli kukin tyylillään! 🙂

 • Reply anniina 31/05/2015 at 11:07

  Niin kivan näkönen olkkari 🙂 mäkin tykkään noista keltaisista jaloista! Sopiva väripilkku

  • Reply Maiju 31/05/2015 at 16:50

   Heh, keltaiset jalat ei ole ihan mun juttu, mutta toisaalta ei mulla ole mikään kiire niitä poiskaan saada eli olkoon ainakin kesän 🙂

 • Reply HannaKoo 31/05/2015 at 12:19

  Tuo seinän väri näyttää kyllä todella hyvältä! 🙂

  • Reply Maiju 31/05/2015 at 16:51

   Kiitos Hanna! Mustakin se on hyvää vaihtelua varsinkin kun myös lattia on valkoinen.

 • Reply Satu 01/06/2015 at 12:16

  Heips! Mikäli päädyt luopumaan kirjahyllystä, niin olisin kiinnostunut sen ostamaan! Täällä vaasassa asustelen ja on haussa tuommoiset! Voit vaikka laittaa minulle sähköpostia jos innostuit!

  • Reply Maiju 01/06/2015 at 12:23

   Laitanpa mieleen! Tosin en varmaan mitään kovin nopeaa ratkasua saa tässä tehtyä, kun tilalle tuleva hyllysysteemi vaatii aika paljon hommaa ennen kuin se on sisäänkantovaiheessa 🙂

 • Reply Dagný Björg • MONDAY 07/06/2015 at 18:00

  This color is amazing!

  • Reply Maiju 07/06/2015 at 19:48

   Thank you Dagny, we like it too! 🙂

 • Reply Mari 08/07/2015 at 20:28

  Hei,

  tosi kivan värinen seinä. Onko sinulla maalin nimeä ja värikoodia jossakin ylhäällä? Yksi kaappi olisi maalausta vailla ja tuo on oikein herkullinen sävy. Kiitoksia kovasti jos tiedot löytyy. Muuten, sulla on tosi kiva blogi!

  Terkuin,
  Mari

  • Reply Maiju 21/07/2015 at 20:58

   Voi apua, olen pitänyt pientä blogibreikkiä eli vastaaminen on jäänyt, sori!! Sävyn koodi on N496 ja löytyy Tikkurilalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *