INSTAGRAM GIVEAWAY!

Hei! Löimme viime viikolla taas sisustajan päämme yhteen Netta-Natalian kanssa, kun saimme Lundialta huippuhauskan tehtävän järjestää Instagramiin arvonta! Kuvausession satoa tulee tässä. Kuvauspaikkana toimi Netan ja hänen miehensä uusi koti, jossa on ihan huikeat jalka (ja -katto) listat! Myös tuo seinän tummansininen sävy on aika täydellinen…


lundiasystemLundiaSystem123 077

Instagramin arvonta on nyt vielä edellistä huikeampi eli mahdollisuutena on voittaa koko kolmen laatikon Lundia System 123 -setti!! Tarkat osallistumisohjeet voi katsoa joko minun (@maiju_saw) tai Netan (@nettanatalial) Instagram-profiileista löytyvästä arvontakuvasta.

Pääpiirteittäin kisaan pääsee mukaan:

1) jakamalla Instagramissa arvontakuvan
2) liittymällä @lundiafi seuraajaksi
3) tägäämällä sanat #lundiasystem123giveaway ja #lundiasystem sekä
4) tägäämällä arvontaan mukaan yhden kaverin

Jos et siis vielä ole Instagramissa, niin tässä on hyvä kannustin liittyä! Itse oon jokseenkin jo koukussa… 🙂 Arvonta päättyy huomenna keskiviikkona.

LundiaSystem123 109

Hi! We did a nice photo shoot with Netta-Natalia as we are hosting a Lundia giveaway on Instagram. We used Netta´s new home as a location and I really do love the place!

The giveaway is open until this Wednesday and it gives a great chance to win the whole Lundia System 123 set. All you gotta do is go to Instagram and regram the giveaway picture found from my (@maiju_saw) or Netta´s (@nettanatalial) Instagram profiles. Follow @lundiafi on Instagram, include tags #lundiasystem123giveaway and #lundiasystem and invate one friend to join the giveaway!

6 thoughts on “INSTAGRAM GIVEAWAY!

 • Reply Joh 26/05/2015 at 10:46

  Kiva arvonta! Saisiko ohjeistusta miten tuo kuva jaetaan instagramissa? En millään löydä mitään “nappia” mistä jakaminen onnistuisi 🙂 Kiitos!

  • Reply Maiju 26/05/2015 at 10:58

   Tosiaan, mitään jakonappia ei Instagramissa ole eli kuvasta täytyy ottaa print screen -kuva. Jos käytät iphonea kuten minä, saat print screenin painamalla pyöreää “kotivalikko” -nappia ja oikean yläkulman “on/off”-nappia yhtäaikaa = kännykkä ottaa näytöstä kuvan. Voi olla, että kuva ei mene ihan kohdilleen eli sitten vain siirtele kuvaa näytöllä ja ota uusi print screen. Tämä kuva siis tallentuu kuvakirjastoosi ja voit jakaa sen Instassa.

   Jos käytät jotain muuta puhelinta, niin kokeile googlata miten juuri sillä otetaan print screen. Lisäksi on vielä olemassa puhelimeen ladattavia appseja, joilla Instagram-kuvan voi “regrammata”. Toivottavasti joku näistä vinkeistä auttoi?

   • Reply Anonymous 26/05/2015 at 12:48

    Kiitos, onnistui!

    • Reply Maiju 26/05/2015 at 19:30

     Hyvä!!! 🙂

 • Reply Jaana K 26/05/2015 at 21:36

  Oijoi! Jospa nyt olisi parempi tuuri kuin edellisessä arvonnassa, toivoisin niin! Pääsisivät todella rakastavaan kotiin <3

  • Reply Maiju 27/05/2015 at 12:57

   Reilut 100 jakoa oli nyt kuvalla eli ei mikään mahdoton määrä, hyvät on siis mahikset!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *