WARM SALAD WITH KALE & GOAT CHEESE

Hei! Lehtikaali uutena terveysherkkuna ei varmaan ole mennyt keltään ohi vaikka fitnessi tai -hyvinvointibuumi ei muuten niin kiinnostaisikaan. Kyseinen vihannes löysi tiensä myös mun ostoskoriin sen jälkeen, kun päätin että alan syömään kasviksia entistä monipuolisemmin ja tekemään niistä mehuja. Ensivaikutelma oli lehtikaalista ehkä vähän karvas, mutta jokin siinä muutaman maistelukerran jälkeen on sittemmin tykästyttänyt. Lehtikaalia menee siis tätänykyä sekä mehuprässiin, että sellaisenaan salaatteihin.


lehtikaalipastavuohenjuustoalehtikaalia

Tällä viikolla kokeilin myös sen kypsennystä ekaa kertaa. Heitin pannulle viikonlopusta jäänyttä valkosipulimaustevoita ja paistoin lehtikaalit sekä vähän punasipulia siinä. Perään valmiiksi kypsää broileria sekä muutama rouhaisu mustapippuria ja chilisuolaa. Päälle murensin vielä reilusti vuohenjuustoa sekä tiristin sitruunaa. Ai että tuli hyvä lämmin salaatti!


Tässä vielä aineet:

lehtikaalia
punasipulia
mustapippuria
chilisuolaa
kypsää broileria
vuohenjuustoa
sitruunaa

lehtikaalia_2paistettua lehtikaalia resepti

Kale is one of the “it” foods right now, no doubt about it. Even I have tryed it, both in my rawjuices and salads. This week I made a warm salad with chicken and goat cheese. Just put the onions, kale and roasted chicken on the pan until the kale is ready. Season with chili salt and black pepper. Serve with good goat cheese and lemon juice!

2 thoughts on “WARM SALAD WITH KALE & GOAT CHEESE

Leave a Reply

Your email address will not be published.