VISITING BEAUTY BAY

Hei! Harvemmin saan kotiovella kutsuja tulla kauneushoitolan vieraaksi, joten jos niin käy, niin olen kyllä käytettävissä. Hoitokin oli mitä houkuttelevin nimittäin jalkojen hoito ja varpaiden geelilakkaus kesää varten! Lähdin siis Liisimarian asiakkaaksi vaasalaiseen Beauty Bayhin enemmän kuin mielelläni.
 

jalkahoito vaasaLiisimaria Beauty Bay Vaasa_värikollaasi beauty bay

Ensimmäiseksi sain upottaa jalat lämpimään kylpyyn. Liisimarialla on Beauty Bayssa oma rauhallinen tila, eli hän toimii itsenäisenä yrittäjänä. Työnkuva on aika vaihteleva eli palveluihin kuuluvat mm. kasvohoidot, kestovärjäykset, jalka- ja käsihoidot, ripsienpidennykset, kestolakkaukset ja meikkaus. Klassisessa jalkahoidossa multa poistettiin kaikki kovettumat ja karheudet, sekä siistittiin kynnet ja kynsinauhat. Tapaan rapsutella jalkoja suht säännöllisesti, mutta nyt käynnillä opin, että itseasiassa jalkojen säännöllinen rasvaus on kuivumiseen ja kovettumien ehkäisyyn parempi keino. Liisimarialla on käytössä ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, joista jalkojen hoitoon käytettiin piparmintun tuoksuista Deep Steep -sarjaa. Ihonhoitoon Liisimarialla on puolestaan ranskalainen Caudalie.


caudaliekynsilakkavaihtoehtojakesävarpaat

Kynsien geelilakkaus (tai kestolakkaus) oli mulle uusi juttu (mikä nyt ei olisi tämmöiselle, joka on koko ajan joku hiomapaperi tai suti kädessä), mutta joka tapauksessa se on siis tosi kestävä eli pysyy hyvänä jopa neljä viikkoa! Valitsin useista sävyistä hennon vaaleanpunaisen ranskalaisella viimeistelyllä. Liisimaria teki tosi tarkkaa työtä ja kynsistä tuli hienot! Hyvä mieli tulee joka kerta, kun vilkaisen tuonne lattianrajaan eli nyt on jalat todellakin kesäkunnossa!

Jos olet samanlaisen kesäpäivityksen tarpeessa, kannattaa napata tästä blogietu mukaan, sillä Liisimarian tekemän jalkahoidon ja ranskalaisen geelilakkauksen saa nyt 92 eurolla ja jalkahoidon yksivärisellä geelilakkauksella 87 eurolla. Muista toukokuun aikana varatuista normaalihintaisista kosmetologihoidoista Liisimaria tarjoaa -15 % alennuksen. Yhteystiedot sekä linkki sähköiseen ajanvaraukseen löytyvät täältä. Naputtele ajanvarauksen kommenttikenttään “blogietu”, niin saat alennuksen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.