BLOGIVAASA POP UP -KIRPPIS 16.5.

Hei! Tulevana lauantaina 16.5.2015 on tiedossa säpinää Kuntsin modernin taiteen museolla, kun joukko vaasalaisia bloggaajia pystyttää sinne neljäksi tunniksi (klo. 11-15) POP UP -kirppiksen! Tapahtuma on järjestyksessä toinen eli odotukset ovat korkealla! Kirppismyyjien lisäksi paikalla ovat Minun/Min ja Home of Kikas -lifestyleliikkeet sekä Vaasan paras Cakery Sweet Vaasa! Tapahtuman facebook-kutsu löytyy täältä.
 Kuntsi tarjoaa kirppispäivänä kaikille kävijöille ilmaisen sisäänpääsyn Teemu Mäen Kuka sinä olet? -näyttelyyn, jonka kävin itsekin katsomassa. Opastettuja kierroksia on lauantaina kaksi – klo. 13 ruotsiksi ja klo. 14 suomeksi.

Kesälle muuten vielä sellainen vinkki, että 12.6.-27.9. Kuntsissa on nähtävillä Out of the Box -juhlanäyttely, jossa on esillä 20 kotimaisen eturivin taiteilijan uusia teoksia.

Ovet aukeavat lauantaina klo. 11, welcome!

Leave a Reply

Your email address will not be published.