HANGING AROUND

Ihan kirjaimellisesti. Koko päivän on sadellut tasaiseen tahtiin, joten aikaa on kulutettu kotona hengaillen. Toivoin, että synkempi sää olisi sallinnut vähän paremmat kuvat keittiön amppeleista, mutta vastavaloon kuvaaminen on näköjään aina yhtä haasteellista. Siellä niitä joka tapauksessa on kolme kappaletta messinkisissä ruukuissa. Kaikki on kirppislöytöjä pari euroa kappale! Näissä amppleissa oli kaikissa valmiiksi jo ketjut, mutta kätevä voisi yhtä hyvin porata metalliseen ruukkuun reiät ja pujottaa niistä narut. Ihanaa katsoa, kun muratit venyy ihan silmissä!
 

messinkiamppelitmuratti lähikuvamessinkiamppeli

It´s been raining all day, so today was just about hanging around at home. Like those plants I have infront of the kitchen window. So hard to get good photos of them. All the brass pots are flea finds for two or three euros. In case you happen to find one, just drill small holes to it and put a band for hanging. These plants really like it here, they´ve grown so fast!!  🙂

6 thoughts on “HANGING AROUND

 • Reply Vilja @ muotoseikka 13/05/2015 at 22:44

  Onpa upeat! Messinki vaan iskee edelleen. Pitääpä itsekin pitää silmät erityisen auki kirppareilla, koska aloin vahvasti himota tuollaista.

  • Reply Maiju 14/05/2015 at 19:52

   Pidän peukkuja, että löytyy!! Plantagenissa on muuten ihan uusiakin (ilman amppelinaruja), mutta niiden hinnat oli jossain parinkympin molemmin puolin.

 • Reply JohannaL 14/05/2015 at 10:46

  Kauniit amppelit!

  • Reply Maiju 14/05/2015 at 12:26

   Kiitos! 🙂

 • Reply Gia / Coffee Table Diary 14/05/2015 at 22:39

  Hyviä löytöjä, kauniilta näyttää!

  • Reply Maiju 18/05/2015 at 17:12

   KIitos Gia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *