SPRING MEETS LUNDIA

Hei! Jouluinen yhteistyöni Lundian kanssa saa ilokseni jatkoa nyt keväällä! Kyselin silloin lukijoilta vinkkejä, miten Lundian System-laatikoita voisi käyttää? Koska todella moni teistä ehdotti laatikon kiinnittämistä seinälle, ajattelin että nyt on aika testata tämä homma!

Pohjan mäntyvaneri on hieman laitoja paksumpaa eli valitsin ihan perinteisen ruuvikiinnityksen. Porasin pohjaan ensin ruuveille (2 kpl) pienet reiät, jotta kiinnitys sujuisi siististi. Tämä oli tosi helppo juttu. Hyllyä asentaessa kannattaa muuten huomata, että kansi tarvitsee avautuakseen tilaa – tästä syystä tämä uusi yöpöytäni tuli vähän tavallista korkeammalle. Isoimman laatikon pisin sivu on kooltaan 29 x 20 eli todella sopiva kännykälle, kirjalle ja vesilasille. Ja sisälle laatikkoon sujauttaa tietysti muutakin eli vaikka ne kuuluisat käsirasvat.


Lundia System -laatikot / boxes gifted

Lundia System boxLundia System boxesLundia System_kollaasiSystem-laatikot

Kannenkin kehtaa ottaa pois, jos haluaa vaihtelua! Mänty se vaan saa sydämen läpättämään, huh.. Toinen, mistä tykkään on yöpöydän jalattomuus eli imurointi on tosi paljon helpompaa kuin tässä pölypallojen kohtauspaikassa ei enää ole jakkaraa.

Selailin lukijakommenteista vielä lisää ideoita Lundia Systemin käyttöön ja löytyihän niitä – langoille, askartelutarvikkeille, eteiseen pikkutavaroille, avaimille ym ym. Mulla on näissä ollut kynttilöitä ja tuikkukippoja, kun jostain syystä niitä on kerääntynyt aika paljon.. Yksi sekalainenkin loota löytyy eli siellä on kaikkea pientä, mitä tarvitaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Teippiä, kuminauhoja, liimaa, lankaa.. Niin ja onhan meillä harmaa keskikokoinen myös leipälaatikkona keittiössä!

Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, musta näissä laatikoissa on parasta niiden tyylikäs muotoilu. Suunnittelen toisen keittiön ikkunan eteen parhaillaan ikkunalautaa kukille eli tein testitason vanhasta sairaalakärrystä. Aika kiva mix syntyikin kukista ja Systemeistä!

P.S. Mitä olisi blogiyhteistyö ilman arvontaa eli coming soon…!


Lundia system goes green

Hi! I got the pleasure of styiling some more Lundia in this spring, as some of you may remember these System boxes from Christmas? I asked then, how my readers would use the Lundia System storage boxes and quite many of you suggested having them on the wall. So here is my version of it – System as a nightstand! I love it as it is so simple, but perfect in size. You can also have it without the lid, the pine is just wonderful! Makes my heart clap..

I´m also planning a windowsill for my flowers in the kitchen, and that old hospital cart was kind of perfect for the System boxes, or what do you think?

P.S. Lundia giveaway is coming soon, stay tuned..!

9 thoughts on “SPRING MEETS LUNDIA

 • Reply JohannaL 03/05/2015 at 10:27

  Näyttää tosi upealta seinällä!

  • Reply Maiju 03/05/2015 at 15:57

   Kiitos Johanna! 🙂

 • Reply Jaana K 03/05/2015 at 19:24

  Oijoijoi! Nyt sait Maiju sydämeni läpättämään! Aivan ihanat kuvat, ihana boxi, ihanaa! Pakko saada tuollainen laatikko, tai kolme ;D

  • Reply Maiju 03/05/2015 at 20:48

   Heh, kiva kuulla Jaana! Boksiarvontaa on tulossa eli kannattaa piakkoin tulla taas kurkkaamaan! 🙂

 • Reply Sofia F 04/05/2015 at 21:42

  Aivan ihanat värit taas jälleen kerran! 🙂

  • Reply Maiju 05/05/2015 at 10:44

   Kiitos! Välillä on ihanaa, ettei kaikki ole niin mustavalkoista! Kevät <3

 • Reply Anna/Kotikolmio 05/05/2015 at 10:28

  Nää Lundian laatikot on niin ihania, että jos joskus aiot noista luopua, niin pidä mut mielessä 😉

  • Reply Maiju 05/05/2015 at 10:47

   Niin on ja niin monikäyttöisiä! Käypä kuule Diy-kuningatar Alkosta kysymästä olisko niillä antaa vastaavanmallisia vaneerisia viinilaatikoita – vähän maalia pintaan ja.. no sä tiedät! Niin ja tuu kertoo sit mulle miten kävi!! 🙂

 • Reply Vilja @ muotoseikka 10/05/2015 at 10:57

  Seinään ruuvattu yöpöytä on nerokas idea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.