MINUN\MIN

Hei, kävin tänään vaasalaisen Minun\Min -lifestyleliikkeen ensimmäisessä asiakasillassa. Ei siis mikään blogitilaisuus vaan paikalle oli kutsuttu viitisenkymmentä putiikin asiakasta. Tämän tyylistä liikettä odotin pitkään Vaasaan ja sen perustajat Elina ja Nea ovat onnistuneet tuotevalikoimassa todella hyvin! Paitsi että Minun\Min on sisustajan ultimate hypistelykauppa, on valikoimassa myös laadukkaita vaatteita, kenkiä, koruja sekä laukkuja. Kaikkea yhdistää harkitusti skandinaavinen simppeli tyyli.

 
minun min sisustusliike minun min_anemoneminun min kauppiaat

Kuvat ovat keinovalon vuoksi vähän huonoja, joten kannustan kaikkia täällä päin vierailevia ehdottomasti pistäytymään ihan torin laidalla sijaitsevassa liikkeessä! Jo tila itsessään on huippu! Minun\Min valikoima elää kivasti ja tällä hetkellä siihen kuuluu mm. HAY, House Doctor, Tom Dixon, Nicolas Vahé, La Bruket, Nomess, Lumi, Mum´s, OYOY, Frama sekä vaatteista ja asusteista Samsøe&Samsøe, Whyred, Diarte, Terhi Pölkki, Month of Sundays, Field Day, Poola Kataryna ym ym! Itse pääsin aika kevyellä kassilla ulos, muutama Nicolas Vahén juttu mukanani 🙂

Liikkeen aukioloaikoja sekä päivittyvää tuotevalikoimaa voi seurata yrityksen facebook-sivuilta.


minun minminun min vaateliike

Minun\Min is a local lifestyle store selling both home goods and clothing. The mix is very Scandinavian containing brands like HAY, House Doctor, Tom Dixon, Nicolas Vahé, La Bruket, Nomess, Samsøe&Samsøe, Whyred, Month of Sundays and so on. This is the place to visit, if you for some reason ever are in my small hometown Vaasa!

4 thoughts on “MINUN\MIN

 • Reply Anna/Kotikolmio 24/04/2015 at 09:30

  Tässä liikkeessä on ihanien tuotteiden lisäksi ihan huikean loistava palvelu. En oo koskaan missään muualla saanut palvelua kuiskaten, kun puhun samalla maraton-pituista työpuhelua. Myös ostokset kannettiin kassalle odottelemaan, kun loppui kädet kesken siinä luuria pidellessä 🙂
  Pitäsiköhän taas perjantain kunniaksi kipaista tuota kautta kotiin päivän päätteeksi..

  • Reply Maiju 27/04/2015 at 20:39

   Heh, aivan loistavaa! Oon saman todennut itsekin eli että kovin kauaa ei tarvitse kierrellä, kun jo tullaan kysymään avuntarvetta. Myyjät osaa myös hyvin ehdottaa vaatteita 🙂

 • Reply Linnea 26/04/2015 at 16:04

  Aivan ihania kuvia ja mahtavan oloinen putiikki! 🙂

  t. Linnea
  http://linnealisa.blogspot.fi/

  • Reply Maiju 27/04/2015 at 20:33

   Kiitos, on kyllä vierailun arvoinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.