LIFESAVER HELSINKI

Moi! Mapit, kansiot ja kynäpurkit voi jälleen nostaa paraatipaikalle, sillä LifeSaverilta on tullut toimistotarvikkeita neljässä eri kuosissa – mustavalkoista, graafista, kukallista sekä leikkisän värikästä! Suunnitteluun onkin otettu aika huippunimiä kuten Saana ja Olli, Paola Suhonen sekä Hanna-Riikka Heikkilä – jokaisen kädenjäljen tunnistaa heti!

Toimistotarvikkeet / Home office goods gifted

Lifesaver tuotteet

Sain sarjasta muutaman näytekappaleen, joista pääosa on Saanan ja Ollin Villi Pohjola-kuosia. Ratkesi lippujen ja lappujen säilytysongelma kertaheitolla ja pienemmän kirjoitusalustan voi vaikka ottaa töihin mukaan. Ruutu-kuvio on huippu! Tuotteissa on kestävältä vaikuttava muovipinta eli hyviä myös koululaisten käyttöön :). Niin ja nämä on muuten sekä suunniteltu että tehty Suomessa, hyvää työtä tyypit! Nyt lähden hakemaan postista yhtä ihan mieletöntä vintageunelmaa, voi oispa se hyvä..!


LifeSaver_2Lifesaver_saana ja olli

I got a few home office goods from LifeSaver Helsinki that has had a real dream team working for them, Saana ja Olli, Paola Suhonen and Hanna-Riikka Heikkilä each have their very unique style! These maps and pads are mostly by Saana ja Olli, but I also love that simple Grid writing pad. Everything is designed and made in Finland, so good job guys!

2 thoughts on “LIFESAVER HELSINKI

  • Reply Anna/Kotikolmio 24/04/2015 at 09:55

    Mä oon käynyt noita ruutukuosisia juttuja kuolaamassa jo monet kerrat. Tekis mieli kotiuttaa joka ainoa tuote. Yllättäen nää toimistotarvikejutut aina kolahtaa muhun täysillä. Pitäis välillä löytää joku uus intoilun kohde 🙂

    • Reply Maiju 27/04/2015 at 20:38

      Joo ne on munkin suosikkeja! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *