RED RETRO DRESS

Hei! Ostan suurimman osan tytön vaatteista kirppiksiltä, koska rahallinen säästö on käytetyissä vaatteissa niin suuri. Toki kaikkea ei sieltä aina löydy eli uutena tulee ostettua ainakin sukkia ja legginssejä, jotka kuluvat käytössä paljon. Olisi kiva osata ommella vaatteita itse, mutta semmosta taitoa ei oikein ole mulle suotu. Niinpä kirppiksillä sytyn erityisesti uniikeista, itsetehdyistä lastenvaatteista ja parasta on, jos ne vielä sattuvat olemaan retrokappaleita!

 
retromekkoinkkari-mekko_2

Kuvan punainen vakosamettimekko oli rakkautta heti, pampuloineen kaikkineen! Maksoin siitä mielelläni vitosen! Menee arkimekkona ja vaikka juhlissakin yhdistettynä valkoisiin pitsisukkahousuihin ja mustiin lakerikenkiin, heh :). Toinen “inkkari-mekko” jää sen sijaan kokonsa puolesta odottamaan syksyä. Se on uutta tuotantoa, mutta kuosin ja etuosan röyhelöiden puolesta aika kivannäköinen. Kesän osalta tosin mietin, että saankohan tytölle ylipäänsä mitään vaatteita, viihtyy ryökäles jo nyt niin hyvin tuossa pelkässä eevan asussaan..  Onko teidän muiden tullut tehtyä hyviä retrovaatelöytöjä?


lastenhuoneessaretromekot

Hi! Some flea finds for my girl today, I love vintage homemade retro clothes so this red dress was mine in a heartbeat! It cost only 5 euros, so a great bargain I think!

4 thoughts on “RED RETRO DRESS

 • Reply Ilonin Anna 17/04/2015 at 12:56

  IHANAT!! Ihan samoilla linjoilla mennään, kirpparilta isoin osa vaatteista. Just vein puolestani meidän kamaa kirpparin suuntaan, ja mietenkin siinä että eipä ole paljoa tullut maksettua näiden vaatteiden muutaman vuoden “vuokrasta” kun ne on alkujaankin kirpparilöytöjä olleet 😉

  • Reply Maiju 17/04/2015 at 17:13

   Juuri noin mäkin teen, sillä monet merkkivaatteet kestää hyvin useammallakin lapsella. Osasta saa käytännössä rahat melkein kokonaan takaisin ja ne kaikista kuluneimmat voi puolestaan kierrättää hyväntekeväisyyteen tai sitten jo roskiin, jos eivät ole enää ehjiä tai tahrattomia. Eikun kirpparionnea vaan!! 🙂

   • Reply Hanna 18/04/2015 at 18:49

    Roskin sijaan kannattaa huonot vaatteet viedä vaikka H&M:n keräykseen, niillä ei ole mitään kuntovaatimuksia kun kierrättävät ihan vaan raaka-aineeksikin 🙂 Toinen vaihtoehto on myös energiajäte, tekstiilien roskiin heittämisestähän on tulossa se uusi laki, ellei ole jo voimassa..

    • Reply Maiju 20/04/2015 at 16:42

     Tiedätkö onko H&M:n joka myymälässä keräyspiste tällä hetkellä? Nuo loppuunkäytetyt vaatteet on tosiaan aika ongelma, kun ei tiedä mihin niitä laittaisi. Koko vaatteiden kierrätys ylipäänsä on vielä aika lapsenkengissä, kun ajattelee miten paljon jätettä niistä täytyy maailmassa syntyä… Meillä muuten saattaa olla energiajätteen keräämiseen tarkoitettu loota tuossa pihassa, hmmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.