VINTAGE STRING SHELF

Hei! Kuten jossain aiemmassa postauksessa tuli jo mainittua, hankin mulle synttärilahjaksi vanhan String-hyllyn. Olin ajatellut sitä Ainan huoneeseen, ja lyhyen keittiönseinällä vietetyn ajan jälkeen se lopuksi päätyikin sinne. Oikein hyvä veto sinänsä, sillä nyt löytyi vihdoin hyvä paikka pienemmille lastenkirjoille.

 
retro string-hyllybrion hellatytönhuone

Tänään aamulla kun avasin verhot oli näky taas vaihteeksi aika masentava – lunta koko pihan täydeltä! Tytön päähän vetäsemä tonttulakki sopi siis hyvin tunnelmaan… ;/. Musta tuosta hyllystä tuli muuten kivasti kerroksellisuutta tähän huoneeseen, puunvärikin piristää aina. Myös seinien pinkki pitää pintansa, tykkään siitä edelleen kovasti!


vintage string-hyllytytön vaaleanpunainen huone

Hi! Some of you that follow me on Instagram already know that my b-day present has moved to it´s original place, Aina´s room. I like it here as it is a nice match with the pink walls and colorful toys! Too bad that these vintage String shelves are so hard to find, would love to have one more!

8 thoughts on “VINTAGE STRING SHELF

 • Reply Karin // Tunne tilat 14/04/2015 at 14:38

  Ihanan l e i k k i s ä huone! Muhun uppoaa värikylläisyys ja rentous ihan satanolla verrattuna mustaharmaavalkoisuuteen minimalistisuuteen 🙂

  • Reply Maiju 14/04/2015 at 17:39

   Joo samoilla linjoilla mäkin eli mielummin lastenhuoneisiin huvikumpua kuin liian tarkastimietittyä minimalismia. Vielä haluaisin löytää tänne jonkun hauskan peilin sekä kukkakuosia tyynyihin 🙂

 • Reply Sirpa 14/04/2015 at 17:30

  Lumesta buuuu! Tuo huone kyllä on kaikessa värikkyydessään ja ihanuudessaan niin mahtava – tykkään 🙂

  • Reply Maiju 14/04/2015 at 17:43

   Lumi olis tosiaan saanut jättää tulematta – juuri kun kadut alkoi olla kuivia, niin jatkuu taas sama hiekan tulo, jota saa olla joka välissä imuroimassa. Ei tykkää 🙁 Lastenhuoneessa paistaa onneksi aina aurinko 🙂

 • Reply katri 23/04/2015 at 00:26

  IHANA huone! Mikä seinäväri on kyseessä? Täsmälleen tota sävyä olen miettinyt lastenhuoneeseen…

  • Reply Maiju 23/04/2015 at 16:28

   Hei ja kiitos! Olen maalannut seinät Kalklitir-kalkkimaalilla ja sekoittanut sävyn itse. Siinä on 1/2 pss Antique Rose -sävyä sekä 1 pss Ivory-sävyä. Kalklitirilta on tullut kevääksi myös valmis aika vastaava sävy nimeltään Seashell eli kannattaa sekin tsekata, jos kalkkimaali kiinnostaa, mutta tuo itse sekoittelu ei :). Tikkurilalla on myös tosi kaunis Omenankukka-sävy eli sekin kannattaa käydä sävykorteista katsomassa, jos haluat ihan tavallisella maalilla maalata!

 • Reply Ilona 11/08/2015 at 22:06

  Hei!

  Olen jo kauan haaveillut tuosta vanhasta, tammihyllyisestä String pocket hyllystä. Minulla ei vaan ole aavistustakaan, mistä niitä saisi. Mistä löysit omasi?
  Onko sulla antaa mitään vinkkejä, että mistä voisi löytyä?

  • Reply Maiju 12/08/2015 at 08:58

   Tämä mun hylly löytyi yhdeltä tutulta eli vähän puolivahingossa. Mutta vastaavia kannattaa katsoa esim Saksan Ebaysta, kokeile vaikka hakusanalla Nisse String. Myös Bukowski Marketiin on näitä välillä tullut eli kannattaa sitäkin selata ja vaikka laittaa muistilistalle, niin saat aina s-postilla viestin, jos uusia tulee myyntiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.