GREEN LINEN FOR EASTER

Hei! Voisin mennä David Copperfieldille töihin, niin iso illuusio on näihin kuviin nimittäin luotu. Pöydän molemmin puolin on röykkiöittäin remppakamaa, sillä kaakelointi on edelleen kesken. Epäilen että kolmekaan päivää ei riitä sen valmiiksi saamiseen, mutta yritän olla ajattelematta sitä.. Joka tapauksessa huomenna tämä kattaus on totta, sillä pidämme rempasta välipäivän ja vietämme siskon perheen kanssa Pääsiäistä meillä. Aion parhaani mukaan siivota kaikki rojut pois!
 

ID_pääsiäisen kattaushelmihyasintteja_4

Kirkkaanvihreä on mun mielestä todella kiinnostava väri tällä hetkellä, joten tykästyin heti ensi silmäyksellä näihin Lapuan Kankureiden lähettämiin Usva-lautasliinoihin. Voin kuvitella, miten 100 % pellava vain paranee käytössä! Kiitos! Näistä on muuten useita värejä. Kaikki muu on vanhaa ja moneen kertaan nähtyä, mutta ihan pirtsakka kokonaisuus tästä syntyi vielä noiden harmaiden pahvimunien kanssa.

Nämä on muuten ekat kuvat keittiönpöydästä sen uudella paikalla. Takana olevaa seinää vastenhan oli ennen musta vitriini, joka on nyt siirretty toiselle seinälle. Harmi, että sotkua on vielä niin paljon ettei sieltä suunnasta saati keittiöön päin pysty ottamaan fiksua kuvaa. Kaikki vissiin ajallaan. Musta uusi järjestys toi todella paljon lisää tilantuntua eli tosi virkistävä muutos pelkkää järjestystä vaihtamalla! Nyt oikein mukavaa Pääsiäistä teille kaikille, nautitaan!


P.S. Ihaniin pellaviin liittyvä arvonta on tulossa piakkoin eli kannattaa pysyä kuulolla!


pääsiäispöytäthonet-tuolimaalatut pääsiäismunat

Usva lautasliinat / Usva linen napkins | Sponsored


Hi there! My sister and her family are coming to Easter dinner tomorrow, so I wanted to try a table setting for us. I like bright green very much at the moment, so these 100 % linen Usva napkins from Lapuan Kankurit were just perfect! Thank you so much! Our table has changed place and I think it works well here. If only we could get the tiling finished soon, that I could show you the bigger picture.. Have a nice Easter everyone!

13 thoughts on “GREEN LINEN FOR EASTER

 • Reply iDiS & iNTeRiÖÖRi 03/04/2015 at 14:49

  Kauniita kuvia ja ihania värejä <3 Täytyypäs olla kuulolla…rakastan pellavajuttuja!

  Leppoisaa pääsiäisen aikaa 🙂

  • Reply Maiju 03/04/2015 at 16:03

   Vähän pitää saada keittiötä vielä järjestykseen ja sitten arvonta! 🙂

 • Reply Sirpa 03/04/2015 at 15:38

  ihanaa pääsiäistä rempan keskelle! Pöytä näyttää kattauksineen kyllä mielettömän ihanalle ja kutsuvalle – ei varmasti remppakamat ympärillä latista tunnelmaa 🙂

  • Reply Maiju 03/04/2015 at 16:04

   Kiitos, kyllä mäkin uskon että keskeneräisyyden voi näiden kukkien ja suklaamunien keskellä hetkeksi unohtaa – samoin mukavaa Pääsiäistä teille!

 • Reply Karin // Tunne tilat 03/04/2015 at 16:58

  Ihanan näköistä! Aika hyvän illuusion olet luonut, ei tulisi mielenkään kuvia katsoessa, että olisivat keskellä remppaa otettu. Rentouttavaa pääsiäistä!

  • Reply Maiju 03/04/2015 at 19:20

   Kiitos!! Vähän ristiriitaiset on tosiaan fiilikset, kun haluais kaikki romppeet pois mutta minkäs teet, kun edistyy niin hitaasti :/ Ihanaa Pääsiäistä myös sinne!

 • Reply Gia / Coffee Table Diary 03/04/2015 at 19:59

  Ihastuttavan raikas ilme ja keväinen tunnelma! Tykkään kovasti värimaailmasta, joka on perinteisestä pääsiäisen keltaisesta poikkeava. Hyvää pääsiäistä! 🙂

  • Reply Maiju 04/04/2015 at 00:28

   Kiitos, ehdottomasti murretut ja tummemmat sävyt puhuttelevat nyt enemmän vaikka onkin kevät ja kesäkin tulossa 🙂

 • Reply Jaana K 03/04/2015 at 22:28

  Aivan ihanan väriset! Minä olen nyt ihan hulluna Lundian laatikoistakin löytyviin väreihin sininen, vihreä ja harmaa yhdessä ja niitä on saatava jossain muodossa!

  • Reply Maiju 04/04/2015 at 00:26

   Niissä on tosiaan aika täydelliset sävyt! Sinistä keskikokoista mallailin jo vähän keittiöön leipälaatikoksi, koko olisi aika passeli 😉 😉

 • Reply Villis 04/04/2015 at 14:07

  Kaittiöstä on tulossa niin unelma, niin kodikas, niin teidän taloon sopiva, kuin olla voi:))) Yläkaapit kruunaa koko jutun, sen löytäminen oli yksi parhaista, monista hyvistä löydöistäsi! Epoq sopii täydellisesti sen pariksi ja tuo hieman modernia tunnelmaa keittiöön. Osaat!!!! Mukavaa Pääsiäistä!

 • Reply Anna 11/04/2015 at 15:45

  Ihanan keväiseltä näyttää sun kattaus! Pellava tuo kyllä aina tosi mukavaa fiilistä ihan kaikkialle.
  Sit mulla olis yksi kysymys: muistelin että kerroit jossain aiemmassa postauksessa millä maalilla ja sävyllä olette maalanneet teidän asunnon kaikki valkoiset seinät. En nyt enää kyseistä postausta mistään tähän hätään löytänyt joten olisitko voinut vielä virkistää mun muistia tuosta kyseisestä maalisävystä?

  • Reply Maiju 11/04/2015 at 19:47

   Hei Anna, kaikki valkoiset seinät on maalattu ihan pelkällä sävyttämättömällä RemonttiÄssällä, simple as that! Tosin ehkä nyt valitsisin maaliksi täysmatan Harmonyn, sillä olen ihastunut siihen noiden tummien seinien myötä. Kokemusta siitä valkoisena ei siis vielä ole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *