SUMMER BALCONY

Nyt jotain muuta ajateltavaa tämän yhden huoneen remontin sijasta! Ulkonakin on viime päivät satanut tasaisesti lunta, joten tähän väliin sopii hyvin valaa toivoa tulevasta kesästä. Siihen liittyen osallistuin Indiedaysin ja Hobbyhallin terassihaasteeseen, jossa tehtävänä oli koota unelmien terassi, piha tai parveke käyttäen Hobbarin tuotteita.
 
Yleensä vanhoissa puutaloissa ei ole parvekkeita, mutta meiltä semmoinen siis löytyy. Parvekkeelle paistaa tosi kivasti aurinko lähes koko päivän eli siellä mielellään ottaa vastaan kesän ekat lämpimät päivät sekä kahvittelee tilaisuuden tullen. Merimies nikkaroi sinne pari vuotta pöydän ja kaksi penkkiä, mutta jostain kumman syystä olemme syöneet ulkona vain pari kertaa. Tästä vanhasta postauksesta vähän näkee millaisesta parvekkeesta on kyse.

hobbyhall_maijusaw

Kapea penkki on ollut aivan tosi huono auringonottoon (vaikka olisi sata tyynyä!), joten tässä Hobbarin haasteessa lähdin siitä, että parvekkeelle tarvitaan sohva! Palermo-setissä on lisäksi kaksi nojatuolia sekä matala pöytä eli se taipuisi hyvin kahvitteluun. Tykkään myös, että parveke on jonkin verran sisustettu eli VM-Carpetin Rata-matto toisi hyvin sitä fiilistä. Päivänvarjo taittaisi lisäksi tarvittaessa pahimmat auringonsäteet. Pikkutavarat Sagaformilta.

Terassihaasteen muut kuvat voi käydä katsomassa kampanjasivuilta, jossa on myös lukijaäänestys 12.4. asti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.