ON PLANNING MODE

Hei! Tulipas hiljainen viikko ihan vahingossa. Ollaan viime päivät fiksailtu keittiötä siihen malliin, että kalusteiden asennus voidaan aloittaa heti kun lavat ensi viikolla tömähtävät pihaan. Sähköt on vedetty ja seiniä levytetty uusiksi. Maanantaina lähtee allas ja tiskikone eli saa nähdä kauanko ollaan ilman kunnon kokkailumahiksia. Mikroruokia odotellessa.. 😉

 
string systemamppeli

Remontilla on tapana ruokkia mun fiksailuhaluja muuallakin asunnossa ja niin myös nyt. Oon selannut blogitolkulla erilaisia maalisävyjä, sillä nämä näkymät kyllästyttää. Liian valkoista ja steriiliä – siitä eroon hankkiutuminen on ehkä kevään kuumin trendi? Trendi tai ei, kaipaan olohuoneeseen vähän pehmennystä, joka sovittaisi kokonaisuutta paremmin yhteen. Huomenna uusi vierailu maalikauppaan.. Katsotaan päätyykö lastu seinälle asti.

Oon muuten viime viikkoina saanut taas rakkaasta kirppisharrastuksesta uudelleen kiinni. Viimeisin hankinta on tuo iso pyöreä lasivalaisin, jostain maksoin kakskymppiä. Siinä on aivan ihana himmennin! Vielä tuumin pitäisikö metallinvärinen jalka maalata, mutta seinän uusi väri ratkaiskoon pulman myöhemmin. Mukavaa perjantaita kaikille!

Niin ja P.S. Sain Aveolta kokeiluun nuo kaksi Enjoy Candles -ledkynttilää. Ne toimii ajastuksella ja tunnelma on mitä miellyttävin! Ovat nyt olleet päällä joka ilta ja korvaavat kyllä aidot kynttilät, joiden liekki näin keväällä saattaisi tuntua jopa vähän raskaalta.. Tykkään!


iso pyöreä lasilamppuvalkoinen string system

Hi there! It´s been a busy week fixing the kitchen walls etc. Somewhere I even had time to ponder new wall colours as I´m so bored with this white, white, white. Tomorrow I´ll know more! One more thing that I´m happy about is that big lamp, which is my latest flea find. So eighties in a way… Have a nice Friday folks!

Enjoy Candles gifted.

8 thoughts on “ON PLANNING MODE

 • Reply Miina 13/03/2015 at 21:51

  Hyvä että teillä pyritään pois valkoisesta, minä kun vasta haaveilen vaaleammasta ilmeestä 😀 No, keittiö meillä on ollutkin jo pitkälti valkoinen ja sinne toisaalta haaveilen jotain sävyjä ja kontrastia. No aika näyttää. Minä odotan malttamattomana kuvia teidän uudesta keittiöstä 🙂

  • Reply Maiju 16/03/2015 at 09:20

   Mä maalasin lattioiden maalauksen yhteydessä kaikki seinät jotenkin liian “automaattisesti” valkoiseksi miettimättä kokonaisuutta sen tarkemmin eli kun kaikki on niin valkoista (lattia, katto, seinät, listat) alkoi se tuntumaan vähän valjulta ja ykstoikkoiselta. Siksi on näitä värejä tullut haettua näin jälkikäteen :)Tykkään muutenkin, kun kauniit vanhat katto- ja jalkalistat tulee vähän paremmin esille värillistä seinää vasten – tulee just sitä kaivattua kontrastia!

 • Reply Karin // Tunne tilat 14/03/2015 at 10:55

  Onpa huippua kohta päästä näkemään keittiöremontin tuloksia!

  • Reply Maiju 16/03/2015 at 09:21

   Tänään lähtee vanhat rungot ja huomenna tulee uudet! Ainakin pari viikkoa siis vielä, kun tasot lähtee tilaukseen vasta kun uudet kaapit on paikoillaan ja sitten vielä kaakelointi, puuuh…. 🙂

 • Reply Mirka | Kauniit neliöt 14/03/2015 at 13:29

  Sulla on kyllä aina parhaat kirppislöydöt! Mahtava tuo pallovalaisinkin.

  • Reply Maiju 16/03/2015 at 09:22

   Kiitos! Oon nyt jaksanut ja ehtinyt kierrellä enemmän eli löytöjäkin on sen myötä alkanut vähän tulla. Lamppu on munkin suosikki, onneksi se löytyi vielä seuraavana päivänä kun jätin ekalla käynnillä sen ensin ostamatta 😉

 • Reply A Hint of Cashmere 16/03/2015 at 07:18

  Aivan ihastuttava löytö!! Ja malttamattomana (niin kuin varmasti sinäkin, hehe!) odottelen teidän valmiista keittiöstä kuvia! Ihanaa alkavaa viikkoa!

  • Reply Maiju 16/03/2015 at 09:23

   Kiitos! Joo malttamaton on todellakin se sana, joka tässä on päällimäisenä 🙂 Poikii näitä sivuprojekteja kauheella tahdilla, kun oon niin _malttamaton_ odottamaan keittiötä, hehe!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.