SPRING MY WAY!

Hei! Ootteko jo katselleet miltä näyttää sisustajan kevät tänä vuonna? Muutamia nettinäyteikkunakierroksia lukuunottamatta mulla on aiheeseen perehtyminen vielä kesken, mutta jos yhtään vanhat merkit pitää paikkansa, niin monesta löytyy pastelleja, kevyttä raitaa, metallinhohtoa ja eläimiä? Ja varsinkin noita pastellisävyjä. Korjatkaa jos oon väärässä..
 
Voin kyllä syttyä jonkun katalogin kevyelle kevätstailaukselle, mutta siltikään pastellit ei ole yhtään mun juttu. Oon joskus tilannu postimyynnistä hempeän turkoosin ja vaaleanpunaisen väriset tyynynpäälliset ja ne oli kyllä vähiten käytetyt tyynynpäälliset ikinä.. Joten vinkki itselle: don´t go there.


keväinen makuuhuone

Eli mitä kevääseen, jos mieli kumminkin halajaa pikkumuutosta? Mulle ainakin isoa kukkakuviota ja värejä kiitos! Tajusin sen viimeistään siinä vaiheessa, kun huomasin selaavani kukkatapetteja ja runsaammin sisustettuja kotikuvia. Ja kävi siinä verhotkin jossain välissä mielessä. Olin siis heti asialla, kun näin tän tummansinisen kukkaverhon paikallisella fb-kirppiksellä. Kerrankin valmisverhon pituus riitti ja ihan Vallila mainittiin verhon alkuperäksi! Kympin annoin tästä niin mielelläni! 😉


kukkaverhomessinkinen kukka-amppeli

Myös messinkisen amppelin kirppistelin tässä eräs päivä, kaksi euroa ja hyvä mieli taattu! Mitä teidän kevätkoteihin kuuluu tänä vuonna?


kukkakuvioiset verhotthonet tuoli

Hi there! I´m feeling like having something that says ‘spring’, but not the ordinary way. Pastel colors are not my thing, I´ve tryed it once and will not go there again :). But big colourful floral patterns is another story and I guess that´s how my spring will look like this year. Definitely didn´t say no to this curtain that I found 2nd hand for only 10 euros yesterday. Skipped even ironing as I put it here wet 🙂 Another thing I´m happy about is that flower pot in brass, it´s also a cheap flea find!

12 thoughts on “SPRING MY WAY!

 • Reply retromoderni 28/02/2015 at 16:18

  Hyvin trendinmukaiset löydöt.

  • Reply Maiju 28/02/2015 at 18:57

   Amppeli ainakin 🙂

 • Reply HuopaPalloMatto 28/02/2015 at 16:19

  Tosi kivasti sopii nuo amppeli ja verho yhteen. Kukkakuosit taitaa kyllä olla sellainen kevään must-juttu myös – ja hyvinhän ne kevääseen sopiikin.

  • Reply Maiju 28/02/2015 at 18:59

   Joo raidat ja kukat on aika vuodesta toiseen toistuva kevätjuttu, ainakin vaatteissa! Kukkakuosi on tähän asti ollut mulle vieras, mutta näköjään se on vaan yhdistelmästä kiinni 🙂

 • Reply Hanna 01/03/2015 at 14:51

  Vau mikä amppeli!!

  • Reply Maiju 01/03/2015 at 19:30

   Oli hyvä löytö omastakin mielestä! 🙂

 • Reply Mirka | Kauniit neliöt 01/03/2015 at 20:50

  Tuo amppeli on aivan mainio! Hyviä löytöjä molemmat 🙂

  • Reply Maiju 02/03/2015 at 11:44

   Niinpä! Arvaa yritänkö nyt zoomailla sille vastaavaa kaveriksi 🙂

 • Reply Sussu 02/03/2015 at 11:06

  Ihastelin jo Instan puolella tuota ihanaa verhoa. Onko reunahulpio tallella, että saisi selville kuosin tai edes valmistusvuoden? 🙂

  • Reply Maiju 02/03/2015 at 11:46

   Tutkin kaikki saumat, mutta alataitteen käännöstä en eli pitääpä se vielä katsoa! Tässä vaiheessa en siis tiedä muuta kun, että verho olisi (myyjän mukaan) Vallilan. Googlen kuvahaku ei tuottanut mitään tähän liittyvääkään eikä Vallila ole vastannut mun kysymykseen Instagramissa. Eli saa nähdä selviääkö kuosin nimi ollenkaan.. Jos jotain löytyy, niin laitan sulle tiedon! 🙂

 • Reply Jonna 10/03/2015 at 11:28

  Ihanan raikas tuo sininen! (ja mä en edes hirveästi tykkää sinisestä) Erittäin hyvä kirppislöytö!

  • Reply Maiju 11/03/2015 at 09:22

   En mäkään tykkää sinisestä. Mutta jotenkin ton kasviaiheen kanssa se näyttää kivan freessiltä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.