HALF WAY..

Hei ja pahoittelut hiljaisuudesta! Näillä leveysasteilla on parhaillaan talviloma eli olemme parina päivänä mökkeilleet. 2,5 km potkuteltiin kelkoilla jään yli eli aika jännää touhua. Mutta oikeesti siis, eihän nää päivät edisty yhtään!? Edelleen puhutaan viikoista ennen kuin uusi keittiö tulee. Kyllä, mulla ei ole muuta elämää tällä hetkellä kun voivotella tätä asiaa, hahhah. Yritän hetkittäin kuvitella lopputulosta ja etenkin miltä ruokapöytä näyttäisi vähän uudelleen sijoiteltuna uudessa keittiössä… Ne ruskeat wieniläistuolit ja Bertoia. Mitä kaikkea voisin astioista karsia..  Tämä kuva avarsi maailmaa vähän ja nostatti samalla pulssia! Vielä_kolme_viikkoa_!!
 

kuva / image Så fint jag vill ha det from Östling & Schedin


Ostlinghschedin1

Still three weeks to go until our new kitchen arrives. Yes I know that´s all I talk about. Trying to vision our dining area in the new kitchen. Which chairs to keep and so on. This image widened my eyes a bit… Have a nice Friday!

2 thoughts on “HALF WAY..

  • Reply Frida 28/02/2015 at 08:53

    AAAAH! Tämä kuva kyllä hivelee täydellisyyttä… Aivan mahtava!

    • Reply Maiju 28/02/2015 at 14:22

      Niinpä! Samoja sävyjä tulossa meidänkin keittiöön eli kovasti on toiveita, että sinne saisi yhtä kivan tunnelman 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.