INTERIOR LOVE / 17 DOORS

Iltaa ystävät! Kelpaisko vielä vähän myöhäisillan inspiraatiota? Pysähdyin näiden kuvien tunnelmaan – sisustuksen kerroksellisuuteen ja hienoon tasapainoon vanhan ja uuden sekä tyylikkyyden ja kodikkuuden välillä. Monta iltaa on jo tullut tuijoteltua meidän olkkarin seiniä eli kovasti tekisi mieli maalata niille murrettuja sävyjä. Kuulemma isontaisikin huonetta eli ajatus houkuttelee todenteolla.. Tässä kaaoksessa, voi luoja… hahhah! 😀

 
source | 17 doors
photos | Kristofer Johnsson
styiling | Pella Hedeby


Hi! Care for some midnight interior love? I like mostly everything in this appartment – the mix of old and new and the feeling of real home together with all the “stylishness”. Maybe you get what I mean? Makes me want to paint the livingroom walls even more as I´m longing for more dusty shades..


source | 17 doors
photos | Kristofer Johnsson
styiling | Pella Hedeby

4 thoughts on “INTERIOR LOVE / 17 DOORS

 • Reply Hanna 14/02/2015 at 09:44

  Nää kuvat on niin kauniit ja vangitsevat. Paljon, paljon elementtejä mitkä yhdessä tekevät tuosta niin kovin mielenkiintoisen… Tunnelman kun saisi siirrettyä omaankin kotiin. Tykkään!

  Mukavaa Ystävänpäivää sekä viikonloppua!

  • Reply Maiju 15/02/2015 at 18:54

   Sinäpä sen sanoit! Karsin yhdessä vaiheessa paljon vanhoja tavaroita pois ja nyt huomaan, että kaipaan juuri niiden tuomaa kodikkuutta ympärilleni. Eikun taas silmä tarkkana kirppiksillä yms, jotain jo viikonlopun aikana löytykin 😉

 • Reply Ilonin Anna 14/02/2015 at 15:15

  On kyllä tosi komee koti kuvissa!! Ah! <3

  • Reply Maiju 15/02/2015 at 18:55

   On todella! Tietysti puitteetkin on vähän astetta komeammat kuin peruskerrostalossa. Mutta kyllä näistä taas inspistä itselle saa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.