NEW BEGINNINGS

Uusi aloitus – ne sanat tuli mulle ekana mieleen, kun aloin miettiä näitä kuvia. Vastasyntynyt lapsi, juuri kukkaan puhjennut orkidea ja kevättä odottavat valkoiset lenkkarit! Olin ehtinyt pariin kertaan ihailla kuvia ääriviivoilla piiretyistä postereista eli tunsin idean, kun sain tältä yritykseltä postia. Kuvassa on vauva niissä mitoissa, kun hän vastasyntyneenä on tullut maailmaan. Mittojen lisäksi julisteessa on lapsen syntymäaika sekä etunimet. Julisteen nimi onkin kuvaava, The Birth Poster.


the birth poster juliste

Meillä on remonttisotkuja tällä hetkellä vähän joka huoneessa eli oikean paikan miettiminen on vielä kesken. Tykkään julisteen sävyistä ja graafisesta ilmeestä, niin kaunis ja ajaton! Jos joskus vielä tulen kummiksi, niin The Birth Poster voisi olla todella hieno kastelahja, vai mitä tykkäätte? Vähän erilainen lahja, jonka lapsi voi aikuisena ottaa vaikka omankin kodin seinälle.


the birth poster juliste_2

The Birth Poster saatu / gifted


Those are the two words that came in to my mind, when I started to think about these pictures. A new born baby, blooming flower and a pair of pure white sneakers ready for spring! I had already seen some pictures of this poster drawn with thin lines, before the company came in touch with me. I think the Birth Posters are amazing, they describe a new born child as she or he was born – the exact measurements. Also the time of the birth and the child´s name is here. I´m thinking this would make an awesome christening present that the person can have in his/hers own home someday too, or what do you think?

6 thoughts on “NEW BEGINNINGS

 • Reply Lisbeth 10/02/2015 at 19:15

  Hieno! Pidän myös noista paksumpi reunaisista vauvoista ( 😀 ), on varmasti pakko laittaa tilaus menemään.

  • Reply Maiju 12/02/2015 at 08:23

   Joo unohtuikin mainita, että kuvasta löytyy muutama eri vaihtoehto!

 • Reply A hint of Cashmere 11/02/2015 at 12:50

  Siis aivan ihastuttava taulu!! Kiitos vinkistä!

  • Reply Maiju 12/02/2015 at 08:24

   Niin on, tyylillä ja ajatuksella tehty!

 • Reply JasmiinaK 12/02/2015 at 14:58

  Aivan valloittava taulu, kerrassaan! Mun on ehkä PAKKO tilata!

  • Reply Maiju 12/02/2015 at 15:17

   Joo nää on upeita ja mielelläänhän sitä katselee omaa lastaan esittävää asiaa seinällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *