LIGHT

Moi! Tällä hetkellä mut voisi ilmoittaa Suomen nuutunein mutsi -ohjelmaan. Olo ja sitä myötä ulkonäkö on viikon sairastelun ja koko talven jäljiltä jotain todella masentavaa. Nenä on niistämisestä punainen ja kuiva, ja iho muutenkin ihan harmaa ja väsähtänyt! Teenkin tässä nyt seuraavan lupauksen: kun keittiöremontista on laskuineen selvitty, aion ostaa itselleni 1) laadukkaan kasvovoiteen, 2) laadukkaan ripsivärin sekä BB-voiteen sekä 3) uusia VAATTEITA. Ainakin farkut ja pari kivaa yläosaa. Ei oikeesti ropoakaan mihinkään kodin juttuihin!

 
lD_asiasetelma_2

Olohuoneessa on nyt tämän näköistä. Kaikki on kirppikseltä paitsi lasikuvun löysin Tigerista. Kukan nimeä en tiedä, mutta se on kestänyt maljakossa jo yli viikon! Ehdottomasti se freessimpi siis meistä 😉


keväinen astelma

Oh, I feel so out of date in every way! Must get new clothes and make up. And that´s a promise. No more new stuff to the home. Flea finds are still okay, unless they don´t cost much. These didn´t. Everything but that one glass globe are flea finds!

4 thoughts on “LIGHT

 • Reply Jaana K 09/02/2015 at 19:13

  Ihania valoisia kuvia! Toisaalta kiva, että valoa on enemmän, mutta se tosiaan paljastaa talven laiminlyönnit aika rankasti. Nimim. valoväriä, hiusväriä ja paljon muutakin väriä kaipaava 😉

  • Reply Maiju 10/02/2015 at 16:23

   Joo joku koko kropan värikäsittely nyt kiitos!! Hiukset on suht fine, mutta tämä naama ei kyllä miellytä yhtään, hehheh. Samoin kodin kanssa näkyy nyt hyvin likaiset ikkunat ja pölyiset nurkat, puuh… Mutta onneksi on jo kevät!! 🙂

 • Reply Katriina / Hetkiä-blogi 10/02/2015 at 16:10

  Kuulostaa tutulta. Olo on täälläkin ihan sama!

  Onneksi kohta tulee kevät!

  • Reply Maiju 10/02/2015 at 16:21

   No eiköhän tästä pian päästä uuteen nousuun, mulle ainakin tekis hyvää pitkä kävelylenkki (väriä naamaan!) sekä sen päälle sauna ja vaikka joku kasvonaamio. Maaliskuussa on synttäritkin tulossa eli täytyy miehelle vihjata, mistä vois tilata pari hyvää putelia, hehe 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *