RINGSKILLS

Hei! Tänään on ollut kova päivä taaperolle. Tutin imuosa oli mystillisesti mennyt kahteen osaan eli imunautinto täysin tiessään! “Titti” = rikki on ollut päivän sana ja hajonnutta rakasta tuttia on päivitely moneen kertaan. Tutin käyttö oltiin saatu hetkeksi karsittua lähinnä yö- ja päiväuniaikoihin, mutta viime viikkoina sitä on taas vaadittu jatkuvasti mussutettavaksi. Ei haittaa vaikka puhekaan ei tutti suussa kulje, paitsi että mammaa haittaa ja siksi tähän edellä mainittuun sabotaasiin päädyttiin (+ hampaiden hyvinvointi). Seuraaviksi päiviksi on siis tuttidraamaa luvassa, saa nähdä kauanko kestää ennen kuin neito päättää jättää ne rikkinäisetkin taakseen.
 
Vähän uutta hubaa ja ajateltavaa toi sentään tämä rengaspari, jota ehdittiin kokonaiset 14 viikkoa säilyttää hyllyn koristeena. Ei ne asiat meilläkään aina samantien toteudu, vaikka toisin usein luullaan eli isolta voitolta tuntui saada ruuvit kattoon ja rinkulat vihdoin käyttöön! Paikkaa arvoin moneen kertaan ja nyt kun ne on tässä meidän makkarissa, niin ihan nappivalinnalta tuntuu. Tilaa on riittävästi ja Dotsitkin seinällä saivat hyvää käyttöä, kun renkaat voi yön ajaksi ripustaa niihin sivuun.


Id_sisäkeinuvoimistelurenkaat lapsillevoimistelurenkaatvoimistelurenkaat ja taapero

Uskon, että näistä on lasten fysiikalle paljonkin hyötyä, jo taapero pystyy näissä monenlaista temppuilemaan ja sujuttamalla jalat renkaisiin saa tästä vieläpä oivan sisäkeinun! Siitä vanhempien mahdollisuudet tehdä eri liikkeitä lisääntyvät entisestään ja itsekin ajattelin ottaa renkaat avuksi omiin kotitreeneihini. Rengasdippejä (ring dips), rengassoutua (ring row), punnerruksia ja skin the cateja nyt ainakin on luvassa heti kun selätän tämän pahuksen flunssan…


taapero tyttöpuiset voimistelurenkaatringskills

It took me 14 weeks to get these gymnastic rings up! So now that´s done, I´m pretty happy and so are the kids. There are so many things you can do with these rings, they suit for every age! For smaller kids it makes an excellent indoor swing for example. I´m also going to use them myself as a part of my home training. Ring dips, ring rows, skin the cats, push ups etc… Can´t wait to try!

10 thoughts on “RINGSKILLS

 • Reply Moicas 05/02/2015 at 17:30

  Hei. Mistä saa noin järkevännäköisiä renkaita? Ainakin mun löytämät on olleet niitä kauniita punaisia metallihärpäkkeitä.

 • Reply Eva - Kakkakaffe 05/02/2015 at 20:19

  åh, vad passliga dots-hängarna var för ändamålet! Renkaat saa muuten myös meiltä 🙂

  • Reply Maiju 05/02/2015 at 21:38

   Nuo Dotsit olivat ihan sattumankauppaa, mutta on kyllä hyvät renkaiden “säilytykseen”. Teillä on näköjään vielä edullisemmat nuo renkaat eli klik kaikki kiinnostuneet tänne: http://www.polkuped.fi/nyhet-gymnastikringar/60

 • Reply Mimmu 06/02/2015 at 09:50

  Meillä ostettiin muutama vuosi sitten Ikean vastaavanlaiset renkaat. Koska ainoa paikka mihin saimme ne ripustettua oli oviaukko, siirrettiin ne varastoon reilu vuosi sitten hiukan ennen vauvan syntymää. Nyt ne voisi kyllä kaivaa takaisin. Se on kyllä jännä miten pienikin lapsi onnistuu niillä temppuilemaan.

  • Reply Maiju 06/02/2015 at 20:58

   Joo ilman muuta! Lapset tartuu näihin joka kerta, kun ohi kävelevät! 🙂

 • Reply Meeri 06/02/2015 at 12:05

  Miten tuollaiset pitää ripustaa kattoon, että ne myös pysyvät siellä? Riippuu toki varmaan kattomateriaalistakin? 🙂

  • Reply Maiju 06/02/2015 at 20:51

   Voi ei, mä en on ole tässä paras neuvomaan! Riippuu tosiaan katon materiaalista, kuten kirjoitit – meillä on paneelikatto eli etsin siitä koolauksen kohdan ja ruuvasin niihin. Ehkä kannattaa selvittää kiinnityssysteemi ennen ostamista ettei tulekaan se tilanne, ettei niitä saa laitettua!

 • Reply Ilonin Anna 06/02/2015 at 12:44

  Tossa teidän sängyn päällä onki aika upee paikka renkaille!! Mulla on ollu myös vastaavanlaiset hankintalistalla jo ikuisuuden, mutta ei oo tässä asunnossa tuntunu olevan sopivaa paikkaa! Ehdoton kriteeri tulevan asunnon ostoon!!! 😀

  • Reply Maiju 06/02/2015 at 21:41

   Heh, hyvä! Johonkin rapattuun kattoon kiinnitys voi kyllä olla hankalaa… :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *