RETRO RED

Hei! Kamerasta löytyi tämmöinen unohtunut otos parin viikon takaa. Kävi nimittäin niin hyvä tuuri, että päivää ennen tytön 2 v. synttäreitä löysin kirppikseltä nämä retrovaunut. Kympillä! Kunto on aivan moitteeton, vain patja peittoineen puuttuu. Eipä tarvinnut miettiä sen kummempaa lahjaa enää. Oliskohan peräti Briot?
 
Vielä ei tytöllä ole nukkejen hoiva-moodi alkanut vaan pikemminkin pyrkii tukkimaan itsensä kärryihin, mutta eiköhän sekin aika vielä tule.. 🙂


retro nukenvaunut

Found this perfect present for Aina, when she turned 2 years two weeks ago. For ten euros from a local flea market! Couldn´t believe my eyes as they were totally faultless. Only a thin mattress and a blanket is needed for the dolls and teddies to sleep tight now 🙂 

10 thoughts on “RETRO RED

 • Reply Pieni Lintu 03/02/2015 at 21:06

  Oiiii, mulla oli juuri tuollaiset pienenä 80-luvulla mutta siniset. 🙂

  • Reply Maiju 03/02/2015 at 22:56

   Heh, hassua! Nää on kyllä ihan kuin oikeat, toivottavasti tyttö “löytää” nämä pian kunnolla leikkeihinsä 🙂

 • Reply Anonymous 03/02/2015 at 22:48

  Hei! Juuri tuollaiset löytyy meiltäkin, olen saanut ne joululahjaksi luultavasti vuonna 1984:) Eivät muistaakseni ole Briot, vaan se … joka ei nyt tule mieleen. Voin yrittää tsekata, sillä luultavasti tallessa on myös siihen tuotelappu.

  • Reply Maiju 03/02/2015 at 22:54

   Kiinnostavaa, että nämä on mahdollisesti kasaria. Itse on moisia muista tai ainakaan meillä ei ole ollut. Ehkä tullut vaan leikittyä nukeilla muutenkin vähemmän 🙂 Yritin tutkia vaunut joka puolelta, mutta mitään infoa ei niistä löytynyt..

 • Reply Anonymous 03/02/2015 at 22:50

  Taitaa olla Ora-merkkiset.

  • Reply Maiju 03/02/2015 at 22:59

   No se!! Kiitos! 🙂

 • Reply piitzi 04/02/2015 at 17:01

  Ooooh, just tommosista oon haaveillu meidänkin neidille. Kaverilla olis väjän sään armoilla olleet, en vaan haluis mitään homeitiöitä kämppään :/

  • Reply Maiju 05/02/2015 at 16:24

   Joo ei semmosia mielellään lasten käyttöön ota. Monesti näissä ei pysty kankaitakaan irrottamaan pesua varten tms :/

 • Reply Vanha Jäärä 05/02/2015 at 07:53

  Mulla oli aika saman näköiset 70-luvulla, mutta nuo tosiaan näyttäisivät olevan hiukan tuoreempaa tuotantoa. Muhun ei kyllä koskaan iskenyt se nukkien (nukkejen?) hoivaamisvaihe eikä iskenyt mun tyttäreenikään. Ei se kaikkiin iske. Saa nähdä iskeekö teidän tyttöön 🙂

  • Reply Maiju 05/02/2015 at 12:20

   Joo en kyllä muista, että olisin minäkään kovin paljoa nukkeja hoitanut. Tyttökin on enempi tykästynyt nalleihin ja pehmoleluihin, mutta ei niitäkään mitenkään erityisemmin hoivaa. Jännä nähdä miten hommat etenee 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.