FINALLY SAANA JA OLLI

Hei! Remontin keskellä ei juuri huvita muissakaan huoneissa laittaa mitään. Tavaraa kertyy nurkkiin (nostellaan “pois tieltä”) ja yhtäkkiä on tilanne, että joka huoneessa juoksee villakoiralauma ja paikat on muutenkin sekaisin. Meillä oli vielä tänään jopa jouluvaloja siellä täällä..
 
Perjantaina tullut lähetys sai onneksi aikaan pienen inspiraatiopuuskan, sillä sain siivottua meidän makkarin lattiasta kattoon sekä vaihdettua lakanat. Halusin tehdä kunnolla tilaa Valkoinen lautturi -nettikaupan lähettämälle Saanan ja Ollin Maailman synty -tyynylle ja sen myötä keväisemmälle fiilikselle!


Saana ja Olli tyyny saatu bloginäkyvyyttä vastaan / gifted

Id_saana ja olli_2pagetyylikäs vuosikalenteri 2015

Tuo tyyny on ollut kauan haaveissa ja nyt sille löytyi vihdoin hyvä paikka.Yksi juttu voi tehdä paljon! Valkoinen lautturi -kaupassa on myös muita Saanan ja Ollin tyynyjä ja syöttämällä koodin “saanajaolli” voi sellaisen lunastaa itselleen 52 eurolla ilman postikuluja! Tilaus tulee muuten ilman postareita, vaikka lisäisit siihen muutakin. Tarjous on voimassa 7.2.2015 asti!

Tyylikkään vuosikalenterin hankin Jaanalta, ja sille löytyi hyvä tausta kirppikseltä. Mikä lie maalausteline alunperin…


maailman syntysaana ja olli tyyny

Hi! Everything is pretty much up side down at the moment, except this one room that I wanted to clear from all the clutter. White linen sheets felt so fresh again and that Saana ja Olli cushion couldn´t be any nicer! It´s been on my wish list since it was released, and now I finally have one, thanks to Valkoinen Lautturi webshop!

3 thoughts on “FINALLY SAANA JA OLLI

 • Reply Christina / KreaVilla 31/01/2015 at 22:21

  Beautiful bedroom! Can you please tell my where the beautiful pot are from?

  • Reply Maiju 01/02/2015 at 14:49

   Thank you! Unfortunately that pot is vintage and made by a Finnish factory called Arabia. So it´s not in production any more :/

   • Reply Christina / KreaVilla 01/02/2015 at 22:09

    Thank you for the answer. I have seen it several places so I actually though they where new.

    But nice to know the name and brand anyways.

    Br,
    Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *