CHOP CHOP

Hei ja hyvää perjantaita! Vihdoinkin… Koska meidän keittiöstä on iloiset kokkailut vielä kaukana, laitetaan illan väripiristykseksi muutama kuva Ainan touhuista. Tyttö sai kummitädiltään joululahjaksi tämän kivan vihannessetin, jonka pienellä veitsellä ja leikkuulaudalla voi harjoitella pilkkomista. Vasta tuo vihreä kurkun tapainen menee, muissa on vissiin niin napakka tarra keskellä etteivät suostu tytön käsissä puolittumaan. Ihmeen hyvin hän on näiden kanssa viihtynyt ja äidinkin silmään tietysti oikein miellyttävä lelu 🙂
 
 
Id_puuvihanneksetpuuleluja
 
Valmistaja näyttäisi olevan Plantoys, jos joku miettii miten näitä voisi lähteä etsimään. Piti mielenkiinnosta käydä myös itse katsomassa merkin muita leluja ja nopealla tutustumisella selvisi, että tämä taitaakin olla ekologisuudessa maailman johtava leluvalmistaja! Not bad 🙂
 

pärekoripuuleluja tytölle
 
Chop chop says that little knife on Aina´s hands as she makes preparations in her kitchen. These are toys for my taste and also Aina seems to like them. She got them as a Christmas present from her godmother, the label is Plantoys, if someone wants to know. Have a nice weekend!
 
 

7 thoughts on “CHOP CHOP

 • Reply Pieni Lintu 30/01/2015 at 20:46

  Kivoja leluja! 🙂

  • Reply Maiju 01/02/2015 at 14:51

   Niinpä! Ehkä täytyy täydentää kun seuraavan kerran on hankittava tytölle jotain 🙂

 • Reply Denise 30/01/2015 at 22:33

  So cool!

  • Reply Maiju 01/02/2015 at 14:51

   Yes, I think so too!

 • Reply saija 30/01/2015 at 22:38

  <3

  • Reply Maiju 01/02/2015 at 14:52

   Sulla on aina parhaat jutut! <3

 • Reply A hint of Cashmere 04/02/2015 at 20:15

  Noi on mahtavia! Oli meidänkin tyttären lemppareita pienenä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.