SLOW PROGRESS..

Yksi askel eteen päin ja kaksi taakse. Ja välillä toisin päin. Ensin ei löytynyt haluamaani kaakelia mistään. Sitten siitä löytyi mallikappale rautakaupan pimeimmästä nurkasta ja tilaus lähti matkaan. Seuraavana päivänä soitettiin, että se ei mennytkään perille. Kaakeleita ei ole. Eikun kaksi paikkaa lisää ja viimein natsasi. Järjestyksessä viides mesta. Eilen ne haettiin eli kaakelit tsek!
 
Keittiön Högforsia on tähän mennessä käynyt katsomassa kaksi muuraria. Toinen kallis ja toinen, joka ei pysty ottamaan työtä vastaan terveydellisistä syistä. Tänään sain kolmannen puhelinnumeron. Selvittäminen jatkuu..


Pari muutakin takapakkia on tullut, toinen aiheutti unettoman yönkin, mutta katsotaan. Ainahan remontointi on tällaista että yllätyksiä tulee eikä kaikki mene suunnitelmien mukaan. Silti se harmittaa, kun edistystä ei tapahdu vaikka itse yrittäisi tsempata kaikkensa sen puolesta. Toistaiseksi siis hieman vanhoja kuvia kehiin. Nämä taitaa olla parin vuoden takaa…I try to be patient with our kitchen renovation. It never goes as planned and you need to make some changes during the project. Still, I would love to see more progress here, mainly the old stove needs to be fixed. I have a new phone number to a third person, who might be able to help us. At least we have the tiles now, it took five stores to find the right ones! 🙂 So two oldies goldies this time, these date at least two years back…

6 thoughts on “SLOW PROGRESS..

 • Reply Ilonin Anna 28/01/2015 at 22:03

  Ihanalta näyttää tuo teidän pöytärykelmä! Sopivasti vähän kaikenlaista, that´s how i like it!! ^_^

  Tsempit remppaan ja muuttuviin palasiin! Kyllä ne vielä loksahtaa, ja varmasti paremmin kun suunnitella osaa!

  • Reply Maiju 29/01/2015 at 10:56

   Joo tuo vanha Högfors laittaa vähän kapuloita rattaisiin, mutta ehkäpä tänään homma edistyy kun saadaan muurari paikalle 😉

 • Reply A hint of Cashmere 29/01/2015 at 10:41

  Hirmu paljon tsemppejä rempan keskelle! Harmittahan taka-iskut, mutta kyllä se siitä! 🙂

  • Reply Maiju 29/01/2015 at 10:59

   Nämä olisi ihan rahalla ratkaistavissa, mutta epätoivo nostaa juuri sen vuoksi väkisinkin päätään, kun yksittäinen “pala” maksaa enemmän kuin mun koko kuukausitulot! Ja sitä asiaa on vähän vaikeampi sitten kiertää, mutta mietitään… :):)

 • Reply Jenny 31/01/2015 at 08:19

  Oletko kysynyt Sami Ojasta Seinäjoelta? Webbisivut löytyy muistaakseni nimellä Takkamaestro. Sami on menneiden vuosien Juhla Mokka-mainoksessa komeillut todellinen ammattilainen! Tehnyt meille kaksi takkaa ja voin suositella! Ammattilainen eikä siis mikään perus takkamuurari 😀

  • Reply Maiju 01/02/2015 at 14:56

   Kiitos vinkistä! Tämä kolmas numero onneksi tärppäsi eli ekan muurauskerroksen kuivumista odotellaan… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.