WINTER TIME

Lauantaina kun saavuttiin mökille tuuli aivan mahdottomasti. Siis silleen, että ovi melkein lentää mukana kun sen avaa! Kieltämättä mietin, että oliko tänne mitään järkeä tulla – keskellä talvea kamalassa kylmyydessä ja askeettisesti ilman vettä ja sisävessaa.. Ajatukset muuttui silti aika nopeaa, kun takkaan saatiin tuli ja huomasin, miten innoissaan taaperokin ryhtyi tutkimaan mökille tuotuja leluja. Tulokahvit viinereillä tasoitti nekin kummasti mielialaa ja viimeistään savustimesta otettu lohi vakuutti, että vaihtelu taisi sittenkin virkistää. Puhumattakaan mökkisaunasta, oijoi! 😉 Seuraava päivä oli myös aivan erilainen eli saatiin nauttia auringosta ja ulkoilmasta. Oikea sunnuntaisää! Sisustamista harrastin sen verran, että ruuvasin yhden hyllyn seinään.
 

mökillä_1mökillä_2
We spent the weekend on our cabin.

4 thoughts on “WINTER TIME

 • Reply A hint of Cashmere 27/01/2015 at 17:04

  Ihanan tunnelmalliselta näyttää!

  • Reply Maiju 28/01/2015 at 21:31

   Oli kyllä kieltämättä hieno päivä, kun aurinko paistoi eikä yhtään tuullut! Mukavaa puuhastelua mökillä, kaikki siellä retrotoppapuvuissaan 😉

 • Reply Rebecca 28/01/2015 at 05:11

  Kaunis talvi maisema!!

  • Reply Maiju 28/01/2015 at 21:31

   Saaristo on upea talvellakin ja meri vaikka olisi jäätynyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.