SIGNALGATAN 2

Hei! Tänään jos teillä vaasalaisilla ei ole muita menoja ja satutte etsimään uutta asuntoa, kannattaa ottaa suunta Melaniemeä kohti ja käydä katsomassa Lemminkäisen vastavalmistunutta saunallista kaksiota. Itse pääsin käymään Keltavuokko -nimisessä kohteessa jo viime viikolla, kun asuntoa stailattiin Aveon sisustussuunnittelijoiden toimesta. Itse tykkäsin erityisesti asunnon mustista valaisimista sekä ruokaryhmästä. Pääosa tuotteista on House Doctorilta, Designers Guildilta sekä Ferm Livingiltä. Kukat toimitti Plantagen ja kosmetiikan kylpyhuoneeseen Dermoshop.


Id_Viestikatu_Keittiö_1Viestikatu_JalkavalaisinViestikatu_Dermoshopin tuotteitaViestikatu_Olohuone_AnniinaViestikatu_Sohvatyynyjä_2Viestikatu_Lähikuva Viestikatu_KattovalaisinViestikatu_Keittiö_3

Kohteen ensiesittely on tänään illalla klo. 17.00-18.00. Lisätietoja  voi katsoa täältä.

/ Visited a new appartment build by Lemminkäinen and styled by Aveo. This appartment is for sale in Vaasa, so please check the details here if you are interested. The first showing is tonight between 17.00-18.00 hours. /


Yhteistyössä
aveo logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *