MISSING IT..

Moni on fiilistellyt somessa mennyttä kesää ja yhtäkkiä itselläkin palas mieleen se ihana kesäpäivien lämpö, vihreät humisevat koivut, loputon valo, mökkisauna ja kiiretön hengailu.. Siihen on vielä puoli vuotta, tuntuu niin todella pitkältä ajalta.. Meillä kyllä on mahdollisuus käydä mökillä piipahtamassa näin talvellakin, ja sitä onkin ensi viikonlopulle suunnitelmissa. Moottorikelkalla rannasta rantaan, hyvä muonitus, takkaan puita ja sysikylmässä yössä rantasauna lämpiämään.. Kunhan ei asteet ihan hirmulukemiin laskisi! Alla muutama viime kesältä julkaisematta jäänyt kuva.
 

id_aina rentoileeyrttejäsalaattia omasta maastakynttilöitä saunallamökki_yläkertamökkisalaatti

Those lazy summer days.. Miss them so much! Feels like it´s still forever until summer comes. Still we were thinking of spending one night on the cabin on the weekend. I hope it´s not too cold!

6 thoughts on “MISSING IT..

 • Reply Katariina 23/01/2015 at 15:29

  Täällä samat fiilikset, olleet jo heti syksystä saakka! 😀 Kesällä kaikki on vaan niin paljon helpompaa ja rennompaa. Mutta sieltä se kesä tulee taas, hitaasti mutta varmasti.

 • Reply henna 24/01/2015 at 17:16

  Täällä ollaan myös haaveiltu kesästä koko alkuvuosi eikä nuo kuvat yhtään auta tähän kesäikävään…:D Niin rento ja valoisa tunnelma noissa, juuri se mitä kesästä eniten kaipaankin 🙂 Täytyy vaan yrittää nauttia nyt talvesta ja pitää mielessä että kyllä se kesä sieltä taas tulee!

  • Reply Maiju 24/01/2015 at 22:03

   Joo parempi melkein kun ei ajattele kesää ollenkaan vaan keskittyy kulloisenkin sään hyviin puoliin.. Sit yhtäkkiä onkin jo se alkukesän huumaava vehreys ympärillä!! 🙂

 • Reply A hint of Cashmere 25/01/2015 at 09:34

  My feelings exactly!! Näyttää aivan ihastuttavalta, onneksi voitte käydä siellä myös talvisin. Mä yritän elää vuodenaika kerrallaan ja keskittyä niihin hyviin puoliin jokaisessa vuodenajassa, muuten tuntuu niin loputtomalta tää pimeys! 🙂

 • Reply Jonna 08/02/2015 at 21:57

  Mistä toi viidennen kuvan tyynynpäällinen on? P.s kiitos ihanan inspiroivasta blogista! 🙂

  • Reply Maiju 09/02/2015 at 12:02

   Hei Jonna ja kiitos! Päällinen on jostain H&M:n vanhasta mallistosta eli oon löytänyt sen kirppikseltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.