MUN MURUNEN 2 V.

Hei! Nyt se vauva-aika viimeistään on täydellisen ohi, kun tyttö täytti kaksi vuotta! Ajattelin ensin, että hämärä vuodenaika ei salli kuvaakaan, mutta niin vain sain pari näppäsyä tänne. Väreillä taas mentiin, pöydällä Siena-pöytäliina ja pallot katossa. Tarjoiluista ehti kuvauskuntoon valmistua vain pätkiskakku. Kokeilimme ekaa kertaa myös Pavlovaa ja hyvin sekin merimiehen käsissä onnistui. Kesällä täytyy tehdä sitä tuoreiden mansikoiden aikaan, nam! Nätit muovimukit on Bloomingdalen ja tilattu J. Levau Shopista, suosittelen tutustumaan tuohon inspiroivaan kauppaan!
 
 
Id_lasten synttärikoristelukoristeita lastenjuhliinpätkiskakkutytön 2-vuotisjuhlat
 
Hi! We had a pretty busy and fun Sunday today as our daughter turned 2 years old! Mama´s big girl, that tiny little thing.. Decorations were colorful as always, balloons and everything. The plastic cups are my favorite, from J. Levau Shop – very inspiring shop btw!
 
 

4 thoughts on “MUN MURUNEN 2 V.

 • Reply retromoderni 19/01/2015 at 07:19

  Nätti ja raikas kattaus. Meillä pian 11 ja 5- v synttärit. 11 jo, voi kauheeta 😉 Näin se aika vaan menee.

  • Reply Maiju 19/01/2015 at 08:21

   Teillä on näköjään aika sama ikäero kuin meidän lapsilla! Ja 11 v. kuulostaa tosiaan jo niin isolta! Mäkin jo huolestuneena katsoin eteisessä mun ja pojan kenkiä, että kohta menee samat 🙂

 • Reply Kati Salmela 19/01/2015 at 09:42

  Ihanan selkeän värikästä ja onnea sankarille! Kun kodissa on pohjana selkeä värimaailma, siihen käy kirkkaat värit juhlistamaan eri tilanteita. Ilme ja tunnelma muuttuu pienellä. Olen seurannut sun blogia aktiivisesti ja olen aivan hullaantunut sun tyyliin ja makuun sisustaa. Innolla odotan keittiöremontin edistymistä 🙂 Remontti intoa ja ihanaa kevään odotusta!

  • Reply Maiju 19/01/2015 at 09:49

   Kiitos aivan ihanasta kommentista! <3 Välillä kyllä mietin, että onpas tylsää kun kaikki seinät on valkoisia, mutta monikäyttöisyydessä sen valinnan parhaat puolet sitten tosiaan huomaa 🙂 Selkeys tosin on tällä hetkellä meidän keittiöstä aika kaukana, semmoinen sekamelska nimittäin löytyi kuvaajan selän takaa, haha! No tänään toivottavasti sekin edistyy taas pienen palasen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.