YES, WE HAVE A PLAN!

Tai ainakin suuret linjat keittiön suunnittelussa on saatu kasaan! Tiedättekö miten mahtavaa on voida puhua aivan mitättömänkin pienistä (mutta kokonaisuuden kannalta tärkeistä) yksityiskohdista sellaisen kanssa, joka paitsi ymmärtää mitä tarkoitan, niin osaa samantien heittää mulle vastakysymyksen tai idean!? Ihan korvaamatonta ja ennen kaikkea äärimmäisen hauskaa!! Tällä viikolla oon kuluttanut mm. tuntikaupalla aikaa täydellisen french grey -sävyn etsimiseen. Messengerin viestiketju on nälkävuoden pituinen :). Sävy tulee vanhan yläkaapin _sisälle_ ja siitä syystä jopa mua itseä on huvittanut, miten tarkasti sitäkin tuli mietittyä. Ajattelin, että astiat näyttäisivät sävyllistä taustaa vasten kivemmilta. Alla testikuvia (no näyttääkö?).

 
Id_french grey  keittiön suunnittelua

hana lapetek | värisävyt tikkurila | keittiö lotta agaton | valaisin la lampe gras | bakeliittipistorasia domus classica | vedin superfront


Paljon yksityiskohtia on vielä auki, mutta niitä on helpompi miettiä sitä mukaa, kun remontti etenee. Olen tosi luottavaisella mielellä! Netta on niin pro! Ensi viikolla lähtee maalaukseen yläkaapin ovet ja putsaamme kaikki seinät kaakelointia varten. Sitä ennen saadaan toivottavasti myös muurari paikalle. Pala palalta pikkuhiljaa… 🙂


french grey_2

At last we have a plan for the new kitchen! So nice to have a person to share ideas with. I spend this week looking for the perfect french grey color. Love that dusty shade that looks green and blue depending on the light!

12 thoughts on “YES, WE HAVE A PLAN!

 • Reply Sarp 17/01/2015 at 18:40

  Sävy on varmasti kiva astioiden taustalla.
  Tuota L. Agatonin keittiötä minäkin olen tällä viikolla ihastellut.
  Bakeliittipistorasia on on mainio, samoin nuo vihreät sävyt.

  Teidän suunnitteluprosessi kuulostaa niin mukavalta.

  • Reply Maiju 18/01/2015 at 21:55

   Joo mustakin se on ihan piristävä – kaapit piti joka tapauksessa maalata myös sisältä eli miksei heti jollain kivalla sävyllä perusvalkoisen sijaan. Vihertävä on kovasti mielessä tällä hetkellä, saas nähdä minkä verran sitä poimitaan itse keittiöön 🙂 🙂

 • Reply Jaana K 17/01/2015 at 19:43

  Ihanaa! Näyttää hyvin pitkälti samalta mitä meidän keittiöön haaveilen tänä keväänä alkavan remontin myötä. Innolla seurailen teidän suunnitelmia ja edistymistä 🙂 Ja kyllä, tiedän niin tuon tunteen kun joku todella osaa lukea ajatuksia. Onnekseni minullakin on sellainen ystävä <3

  • Reply Maiju 18/01/2015 at 21:57

   Netta on kyllä ihan korvaamaton apu tässä suunnittelussa, keittiö on vieläpä niin iso kokonaisuus, että on hyvä saada siihen toinenkin mielipide!

 • Reply Denise 17/01/2015 at 23:45

  Wow, beautiful pics.

  • Reply Maiju 18/01/2015 at 21:57

   Thank you Denise! <3

 • Reply Sari 18/01/2015 at 08:52

  Lotta Agatonin keittiö on <3! Inspiskuvissa palaan aina tuohon, kun mietin keittiötä meille maalle. 🙂 Ihanaa päästä näkemään teidän keittiön lopputulos! Siitä ei voi tulla muuta kuin mahtavuutta. 🙂

  • Reply Maiju 18/01/2015 at 21:59

   Heh, tulee kohta paineita tästä keittiöstä, mutta pakko uskoa itsekin, että siitä tulee hyvä ja sopiva ainakin juuri tähän kotiin. Lotta Agatonin keittiöstä poimin mukaan ainakin yhden jutun, todella upea vaikka ehkä mun makuu liian valkoinen onkin 🙂

 • Reply Sarah 18/01/2015 at 16:51

  beautiful inspiration! For our living room we found the perfect green blue, its called Teresas Green by farrow&ball. it differs between green and blue through the day as the light changes.

  • Reply Maiju 18/01/2015 at 22:01

   I must look into that! I think it´s fantastic that a one color can have so many different shades!

 • Reply Klaara 22/01/2015 at 23:01

  Heippa! Sopiiko kysyä, että mikä siksi täydelliseksi värisävyksi sitten valikoitui? (Tikkurilan värikartasta siis, eikö?) Meilläkin on nimittäin hakusessa vähän vastaava, tosin ihan avoimelle seinälle. Kiitokset etukäteen, jos viitsit jakaa salaisuutenne!

  • Reply Maiju 24/01/2015 at 11:26

   Hei,

   Sävy on Tikkurian Harso / H495. Kaappi ei vielä ole ollut käytössä eli mulla ei oikein ole kokemusta sävystä auringonvalossa tai miltä näyttää esim hämärässä. On silti enemmän sinertävä kuin vihertävä. Harmaa siis joka tapauksessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.