KITCHEN RENOVATION STARTING NOW!

Hei! Koko loppuvuoden kestänyt remontti ja siihen liittyvä kaaos ei näköjään sitten tuntunutkaan missään, vaikka kieltämättä sisällä vähän läikähti kun iskin eilen taltan keittiön kaakelin saumaan. Ei, meidän ei pitänyt missään tapauksessa tehdä tänä vuonna keittiöremonttia, koska siihen puuttui paitsi A) rahoitus, myös B) suunnitelma. Ja ei – näistä kumpaankaan ei ole tullut muutosta.
 
Haihattelijaa tämmöiset maalliset asiat ei silti välttämättä suuremmin haittaa, sillä prosessi käynnistyi kun varkain, kun löysin netistä tämän yläkaapin. Merimies tuli sanoneeksi viattomana sivullisena, että “osta pois” ja parin päivän päästä me jo puhkittiin kaappia ylös sisälle kuivumaan. Siitä mun aivot sitten alkoi raksuttaa – ehkä me sittenkin voidaan tehdä minibudjetin keittiöremppa..


id_keittiö ilman kaakeleitakeittiö remontissakeittiöremontti

Kuulostaa varmaan hullulta, mutta mä uskon, että asiat alkaa järjestyä kunhan sen päätöksen vaan tekee. Tässä vaiheessa, kun kaikki kaakelit oli jo revitty, multa vielä eilen illalla puuttui tarkka suunnitelma uudeksi keittiöksi. Sitten yhtäkkiä saan viestin rva Likaiselta Parketilta (uusi blogi täällä). Että tarviinko suunnitteluapua? Voisinko edes toivoa tähän avuksi parempaa henkilöä!? No en, sillä jos jonkun tyylitajuun, ammattitaitoon ja silmään luotan, niin Netan. Niin mahtavaa päästä miettimään tätä yhdessä! Että pikkuisen mehuissa ja innostuneena ensi viikkoon!


keittiö remontissa _2

The current status of our kitchen. Maybe you remember the first piece of the puzzle in the project called kitchen renovation? Yesterday, after tearing down the old tiles, I got a message from a friend, mrs. Likainen Parketti (new blog here). Would I like to have her help in planning our new kitchen, was her question. Well yes, are you crazy?!! I can´t actually imagine anyone with a better sense of style than Netta! So here sits a very lucky and excited person right now!!

8 thoughts on “KITCHEN RENOVATION STARTING NOW!

 • Reply Leena 10/01/2015 at 18:07

  Huippua! Mikä onni saada suunnitteluapua tarjottuna.

  • Reply Maiju 10/01/2015 at 22:45

   Todellakin! Hankalia kohtia on muutama eli mielellään kuuntelen ammattilaista ja hänen ideoitaan!

 • Reply Sarp 10/01/2015 at 19:13

  Nuo yläkaapit ja Netta!
  Tuskin maltan odottaa.

  • Reply Maiju 10/01/2015 at 22:46

   Sitten meitä on kaksi – ihan huippua saada Netta tähän projektiin!!! 🙂

 • Reply Jenny 10/01/2015 at 20:14

  En malta odottaa, lopputulos on varmasti upea!

  • Reply Maiju 10/01/2015 at 22:50

   Toivotaan, toivotaan – pitää tosin varmaan aika luovia ratkaisuja miettiä, kun budjetti on niin niukka. Mutta vaikka pikkuhiljaa sitten täydennellään kokonaisuutta, esim kodin koneet yksi kerrallaan 🙂 🙂

 • Reply MayaK 13/01/2015 at 11:03

  Innolla odotan lopputulosta 🙂
  Lumipalloefekti on kyllä jännä juttu; yhden tilan remontointi johtaa toiseen tilaan 🙂

  • Reply Maiju 14/01/2015 at 22:40

   No niinhän se on! Tämä pallo pyörii tosin aika hiljakseen, kun teemme remppaa vaiheittain pikkubudjetilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.