LOOKING BACK 2014 / PART 2

Hei! Jatkoa seuraa eli tämän blogivuoden muisteloita osa 2.  Tässä siis kuvia ja linkkejä menneiltä kuukausilta heinäkuusta joulukuuhun!

 
Heinäkuu
Heinäkuu oli hiljainen blogikuukausi, sillä olimme paljon mökillä. Kotona tapahtui vain pieniä juttuja, joista yhtenä Paavon huoneen kätevä kirjahylly. Kirppislöydöistä parhaat olivat Marimekon iso kulho sekä Arabian hauskat maustepurkit. Mökille hankin alesta kolme metriä verhokangasta, mutta toteutus jäi uupumaan. Heinäkuuhun mahtui myös juhlaa siskoni mennessä naimiisin. Kirjoittelin silloin lastemme juhlavaatteista.

Elokuu
Elokuussa sain bloggaamisesta kunnolla kiinni vasta kuun loppupuolella. Uutta intoa toi tilaisuus päästä kuvaamaan ja stailaamaan tuttuni vastaremontoitu kaksio. Kirppissadon parhaimmistoa oli Marimekon Unikko-setti, josta on myöhemmin tullut varsinainen suosikki! Alkusyksyn tunnelmaa toivat keittiöön koristekaali sekä kaunis kirppikseltä löytämäni kynttilä.

Syyskuu
Jos elokuussa velloin asunnon vaihtokuumeessa, niin syyskuussa en enää jossitellut. Päätimme olla muuttamatta mihinkään ja sen sijaan laittaa nykyisen asunnon epäkohdat kuntoon. Siitä alkoikin melkoinen remonttirumba! Tyttö sai uuden huoneen valkoiseksi maalatulla lattialla, ja siitäkös maalausinto vaan yltyi. Ehdin silti fiilistellä vähän syyspukeutumista sekä järjestää Paavolle synttärit. Mukava yksityiskohta oli myös merimiehen tekemä halkoteline.

Lokakuu
Lokakuu oli melkoinen remonttikuu, sillä silloin aloitettiin myös kylpyhuoneen remontti. Muualla kodissa myllerrys eteni ja valmistui samaan aikaan huone kerrallaan – maalasin jokaisessa seiniä, listat sekä lattiat! Myös Paavon huone uudistui samassa hässäkässä – lokakuun paras 2nd hand löytö taisi ollakin Paavon Jungmanni-sänky, jonka löysin Find.it -myyntipalstalta. Meidän vanhempien uutta makuuhuonetta pääsin puolestaan fiilistelemään syksyn väreissä oikein kunnolla, kun stailasin sinne pienen sisustuskaupan tuotteita. Myös lämmityssesonkia aloiteltiin tässä vaiheessa kunnolla.

Marraskuu
Marraskuun alku kului meillä  melko askeettisesti ilman lämmintä vettä, suihkua tai vessaa. Onneksi kuun puolivälissä saimme vaihtaa maisemaa ja pääsimme nauttimaan auringosta! Kirjoittelin myös ajatuksia Aina-taaperosta. Kova remonttikaaos taittui onneksi aikataulussa, kun uusi kylpyhuone vihdoin valmistui! Melkein yhtä iloinen olin myös olohuoneen uudesta lattiasta sekä varsinaisen sattuman kautta löytyneestä sohvapöydästä 🙂

Joulukuu
Joulukuu oli meillä odotettu kuukausi monestakin syystä. Kaikki remontit saatiin vihdoin loppuun ja pääsin eteisen lattian värin kanssa mielenrauhaan. Uusi musta sävy oli onnistunut valinta! Loppu olikin yhtä Joulua ja postailin kaikki kalenterin 24 luukkua. Kivana etappina oli erityisesti 12.12., jolloin bloggaajan urani täytti 7 vuotta ja sain tehdä yhteistyötä Lundian kanssa. Joulua emme viettäneet kotona, mutta söimme sitä ennen merimiehen perheen kanssa yhdessä. Kaappien kätköissä ollut tummansävyinen pöytäliina sopi yllättävän hyvin jouluiseen kattaukseen. Myös joulukuusen halusin ehdottomasti, edes pienen! Tämän Joulun suosikeiksi nousivat myös paperiset tähdet.
Siinä se, koko vuosi paketissa! KIITOS kaikille, jotka ovat vuoden mittaan jättäneet kommentin tai jollain muulla tavalla olleet yhteydessä! Kommentit ovat blogien suola ja niiden kautta ehkä vahvimmin välittyy se, että tätä oikeasti joku lukee. Statistiikka on asia erikseen ainakin mulle, tärkeämpää on saada muulla tavalla palautetta ja olla vuorovaikutuksessa. Sitä ajatellen mietinkin, että jos teillä on joitakin juttutoiveita tai aiheita, joista haluaisitte että kirjoitan, niin kertokaa?

19 thoughts on “LOOKING BACK 2014 / PART 2

 • Reply Sanne 30/12/2014 at 10:41

  Kiitos ihanasta blogista. Ihan ehdoton lemppari. Jatka samaan malliin!

  • Reply Maiju 30/12/2014 at 15:45

   Kiitos!! Tämmöiset kommentit kannustaa kyllä jatkamaan! <3

 • Reply Liina / Villa Ilona 30/12/2014 at 11:12

  Ihana kooste!
  Blogisi on aivan ihana ja sieltä löytyy joka kerta jotakin ihanan inspiroivaa. Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta!

  -Liina

  • Reply Maiju 30/12/2014 at 15:46

   Kiitos itsellesi – kiva, jos olet löytänyt täältä kiinnostavaa luettavaa! Oikein hyvää Uutta Vuotta 2015!!

 • Reply Marjut / Vanha matkalaukku 30/12/2014 at 13:55

  Paaaljon ihania juttuja!

  Olen muutaman vuoden seurannut blogiasi, ja se on yksi lemppareistani. Ei muuta ku, jatka vaan samaan malliin! Hyvää uutta vuotta!

  • Reply Maiju 30/12/2014 at 15:47

   Kiitos, tämä lämmittää niin mieltä, aivan paras kommentti! Eiköhän tässä tarinaa riitä jatkossakin 🙂 Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle!!

 • Reply Johanna 30/12/2014 at 18:04

  Tuskin koskaan tulen jättäneeksi kommenttia, mutta blogisi on ehdottomasti suosikkieni top kolmosessa. Mikä parasta, niin kirjoittelet vielä “täältä meiltä päin”! 🙂 Lähialueen kirppis-, kauppa-, tapahtuma- ja käyntikohdesuositukset kiinnostavat, samoin mökkiprojekti ja lasten vaatteet..ja toki kaikki muutkin, joista bloggaatkin :). Antoisaa blogivuotta 2015!

  • Reply Maiju 31/12/2014 at 11:57

   Kiva, kun jätit kommentin – ja tosi hyviä postausideoita! Mökiltä on varmasti tulossa lisää juttua, ainakin leikkimökki nousee tulevana kesänä 🙂 Ja muutenkin tosiaan tältä alueelta voisinkin kirjoitella enemmän juttuja, mitkä nyt liippaa blogin aihealueita. Mukavaa Uutta Vuotta sinulle!

 • Reply Vilja @ muotoseikka 30/12/2014 at 18:33

  Kiitos blogivuodesta! Odotan postauksiasi aina kieli vyön alla, onhan tämä ihan lempiblogejani. Persoonallinen linjasi kantaa kyllä, oli aihe mikä tahansa. Hyvää uuttavuotta!

  • Reply Maiju 31/12/2014 at 12:00

   Kiitos Vilja! <3 Ja kiva kuulla, jos koet mun tyylin persoonalliseksi – sen säilyttäminen on välillä vaikeaa, kun tuntuu että samat jutut helposti pyörii kaikissa blogeissa. Välillä kyllä ajattelen, että onko tässä mitään punaista lankaa ollenkaan, mutta ehkä se on juuri se juttu 😉 😉 Oikein Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle!

 • Reply Sarp 30/12/2014 at 19:43

  Ihana kooste.

  Luotan kyllä että ensi vuonnakin saan lukea monta
  ihanaa postausta sinulta minua kiinnostavista aiheista.
  Kiva olisi lukea sinun inspiraatiosi lähteistä.

  • Reply Maiju 31/12/2014 at 12:01

   Kiitos Sarp – toi olikin kiinnostava pointti eli mistä tosiaan kaivan itse inspiraatiota. Täytyykin kirjoitella tästä pian oma postaus! Hyvää Uutta Vuotta sinulle! 🙂

 • Reply Doppwoman 31/12/2014 at 05:59

  Olettepa olleet ahkeria remonttoijia:) wau, 7 vuotta, upea suoritus ja upea blogi! Hyvää Uutta Vuotta!

  • Reply Maiju 31/12/2014 at 12:02

   Heh, jos olisin tiennyt miten paljon työtä toi remontti aiheuttaa, niin siihen ei varmaan olisi tullut edes lähdettyä. Kaikki kun kasvaa aina matkan aikana 🙂 Mutta hyvä näin! Hyvää Uutta vuotta!!

 • Reply Sirpa 31/12/2014 at 11:34

  Aivan ihana blogi, tykkään hurjasti! Täällä pyöritään jatkossakin huokaillen ihastuksesta <3

  Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille!

  • Reply Maiju 31/12/2014 at 12:04

   Kiitos Sirpa! Toivon myös, että jatkossa olisi yhtä paljon aikaa päivittää blogia eli miettiä uutta kotiin 🙂 Nyt on ainakin hyvä draivi päällä – Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle! 🙂

 • Reply Johanna 03/01/2015 at 12:44

  Hei ihanaa uutta vuotta Maiju! Aina täällä käyn kurkkimassa, mutta harvoin jätän kommenttia. Ei muka kerkeä. 🙂 Tuo Lundian postaus oli suosikkini.

 • Reply Saara 05/01/2015 at 23:07

  Hei, juuri vasta löysin blogiisi. Olipa hyvä, että löysin – kauniita kuvia ja nähtävästi paljon inspiraatiota. Palaan takaisin.
  -saara

  • Reply Maiju 05/01/2015 at 23:14

   Kiva kun löysit tänne – parista viime postauksesta näkeekin hyvin mitä täällä viime vuonna on puuhattu ja mitä varmaan on tiedossa jatkossakin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.