LOOKING BACK 2014 / PART 1

Hei! Vuoden viimeiset päivät on käsillä, joten ennen kuin lehti kääntyy kokonaan, ajattelin taas vetää yhteen blogivuotta 2014. Tässä ensimmäisessä postauksessa on juttuja tammikuusta kesäkuuhun, linkeistä pääsee lukemaan koko postaukset ja katsomaan kaikki kuvat!

 
Tammikuu
Tammikuussa tyttö täytti vuoden ja tapausta juhlittiin isolla porukalla. Juhliin tehtiin mm. pannacottaa ja vadelmapikkuleipiä. Tuskailin myös keittiömme nykytilannetta ja asioita, joita haluaisin remontissa muuttaa. Aiheesta virisi hyvä keskustelu. Kirppikseltä löysin söpön Bialettin mutteripannun ja kommenttilaatikkoon tulvi loistavia vinkkejä sen käyttämiseen! Lisäksi innostuin askartelemaan metreittäin paperikoristeita, osasta tuli jopa 3-ulotteisia.

Helmikuu
Helmikuussa valmistui meidän makkari, jossa maalattiin lähinnä pintoja sekä tapiseerattiin yksi seinä kauniilla Gryningllä, jonka sain Sandbergilta. Keittiössä kevättä lupasivat krookukset. Innostuin myös vaihtamaan juomalasit Iittalan Ote-laseihin, joita haalin nettikirppiksiltä. Ote-laseista ja niiden valmistuksen loppumisesta keskusteliin vilkkaasti kommenttikentässä 🙂

Maaliskuu
Vuoden alussa aloittamani elämäntapojen kohennusprojekti jatkui edelleen ja postailin viikoittain erilaisia salaattivinkkejä. Halusin keittiöön vielä lisää vihreää ja ripustin oreganon mummolatyyliin roikkumaan mustaksi värjättyyn amppeliin. Kirppikseltä löysin lisää trendikästä marmoria ja kokosin kaiken yöpöydälle. Olohuoneeseen hankittiin viimein uusi matto ja sen ilme piristyikin huomattavasti.

Huhtikuu
Huhtikuussa juhlittiin tietenkin Pääsiäistä ja koristeltiin keittiötä. Tein myös juhlavamman kattauksen, jossa Ote-lasitkin pääsivät käyttöön. Kirppikseltä löysin puolestaan kauan haaveilemiani Berså-sarjan astioita, mutta sitä iloa ei kauan kestänyt. Viereisen talon roskakontista pelastin meille rottinkisen pikkupöydän, jonka vein mökille.

Toukokuu
Toukokuussa innostuin sinisestä väristä ja kokeilin sitä keittiöön. Ei tullut jäädäkseen. Elämäntaparemontti sentään jatkui ja leivoin terveellisempää mustikkapiirakkaa. Sisustamisen suhteen ei toukokuussa tapahtunut kovin paljoa, kirjoittelin lähinnä kirjahyllyhankinnasta ja löysin kirppikseltä hauskan säilytysomenan. Kevät inspiroi onneksi miettimään pukeutumista enemmän ja hankin itselleni aivan parhaat lenkkarit!

Kesäkuu
Kesäkuussa bloggaustahti enteili jo tulevaa siirtymistä ulko- ja mökkielämään. Olin ylpeä, että sain kerrankin tehtyä kauden ekoista raparpereistä mehua! Kirjoittelin myös meidän taaperon innokkaista tutkimusmatkoista. Kirppislöydöistä paras kesäkuun bongaus oli ilman muuta Menun Multi Basket -kori. Sisustamisen saralla hiljaiselo jatkui, mutta kaivattua piristystä toi erityisesti uusi Kesäheinä-tyyny.
Mitäs tykkäsitte katsauksesta? Kollaasit heinäkuusta joulukuuhun seuraavat tuotapikaa! Voikaapa hyvin!

2 thoughts on “LOOKING BACK 2014 / PART 1

  • Reply Marru 28/12/2014 at 17:36

    Hei Maiju,

    olen seurannut uskollisesti blogiasi jo pitkään ja pidän valtavasti! Paras blogi mitä on! Tämä katsaus menneeseen vuoteen oli mainio, kiva oli palata ajassa taaksepäin ja muistella menneitä. Kaikkea hyvää sulle ja perheellesi tulevaan vuoteen!

    • Reply Maiju 28/12/2014 at 22:07

      Voi kiitos Marru joulukuun mukavimmasta kommentista!! <3 <3 Tää katsaus oli mullekin aika hauska, näki kaiken mitä koko vuoden aikana on tullut tehtyä, aikamoista soutamista ja huopaamista kaikkien muutosten kanssa, haha! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *