CHRISTMAS TABLE SETTING

Hei ja mukavaa Joulupäivää! Onkos hyvät fiilikset? Vielä pyjamat päällä tai vähintään konvehteja aamupalaksi!? 😀 Meillä on kerrankin koko perhe koossa ja tiukkaa tekee aamupalapöydässä 🙂

Ja siis postaukseen – meillä oli ruokavieraita viime viikonloppuna, joten sain miettiä kerrankin vähän juhlavampaa kattausta. Pöytäliina oli ihan ehdoton must, sillä se tekee mun mielestä kattauksesta kertaheitolla tavisarkea upeamman. Puusohvan kätköistä löytyi Ikean parin vuoden takainen muutaman metrin kangaspala, jossa on kauniita tummia sävyjä. Ajattelin, että se sopii hyvin taustaksi valkoisille Nero-lautasille.
Sitten enää kukkia ja kynttilöitä ja kokonaisuus sai olla valmis! Jos oltaisiin vietetty Joulua kotona, niin olisin tehnyt varmasti samanlaisen kattauksen uudelleen. Tummat sävyt näköjään kolahtaa nyt!
Hi! I hope you have enjoyed your holidays so far! Here is a little table setting I did before christmas, when we had some dinner quests. If I´ve had spend the christmas at home, I think our kitchen would looked the same. Table cloth is from Ikea couple years back. Love those colors now! 

4 thoughts on “CHRISTMAS TABLE SETTING

 • Reply Hannele/Täyttä Elämää 25/12/2014 at 09:48

  Me potkuteltiin nuorimman kanssa aamulla aikaisin joulukirkkoon. Joka vuosi tekee tiukkaa herätä mutta jos ei lähdekään, se harmittaa koko päivän! Ja joo, konvehteja aamupalaksi 😀 Leppoisaa joulun aikaa!

  • Reply Maiju 25/12/2014 at 21:06

   Oi, kuulostaa ihanalta! Samoin mukavaa Joulun jatkoa teille! 🙂

 • Reply Tiina/Bridgehill 28/12/2014 at 19:38

  Ihana pöytäliina ja vaikka tekstiili onkin kirjava, tunnelma on levollinen.

  • Reply Maiju 28/12/2014 at 22:04

   Kiitos Tiina! Värejä tässä kyllä riittää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.