WRAPPED THIS YEAR

/ LUUKKU 22. Onko kaikki jo paketissa? Meillä melko pitkälle on. Tänä vuonna en hankkinut vartavasten mitään paketointitarpeita, kun kaikkea löytyi niin hyvin ennestään. Mun heikkokohtahan on kaikki kauniit paperit, pahvit, teipit ja narut. Jopa tarrat! Ostan niitä aina kun näen jotain vähänkin houkuttelevaa eli kääreitä ja keriä riittää hyvin vaikka tulisi toinen joulu heti tähän perään ;).
 
Tuommoinen sekalainen kasa siitä syntyi. Suurin osa on tietysti lapsille, joten valkkasin mukaan vähän väriäkin nimikorttien muodossa. Kyllä jo jännittää nähdä Ainan ilme, kun yhdestä paljastuu jättinalle ja Paavokin saa jotain toivomaansa! Ja mun kolme (!) pakettia oli niin painavia, että en melkeen jaksanut niitä siivotessa nostaa (?) Mitähän se merimies on nyt keksinyt…
Our Christmas gifts are ready to go!

Leave a Reply

Your email address will not be published.