PAPER STARS

/ LUUKKU 14 ja pari paperitähteä. Tuntuu olevan hitti tänä jouluna vai mitä luulette? Ensimmäisen kuvan näppäsyn jälkeen hankin vielä toisen harmaan tähden Minun/Min -sisustuskaupasta, uskon että molemmat ovat House Doctorin. Oli muuten lajinsa viimeinen ja sekin näyteikkunassa palvellut. Musta on Aveon verkkokaupasta, sitä saattaa vielä löytyä..

 


Olohuone kaipaa vielä mattoa, on vähän kylmänoloinen ilman. Tammikuussa tulee myyntiin yksi hyvä ehdokas, saa nähdä sopiiko.
Our living room in December. I have a thing for those paper stars!


lundia system boxes / gifted
poster / gifted

6 thoughts on “PAPER STARS

 • Reply Jaana K 14/12/2014 at 18:22

  Oi kylläpä on täydellisen näköinen nurkkaus!

  • Reply Maiju 14/12/2014 at 21:05

   Kiitos Jaana! <3

 • Reply Sini/Nautiskellen 16/12/2014 at 09:22

  Paperitähdet ovat kuuluneet minun jouluuni niin kauan kuin muistan: isoisäni teki paperisia, lampulla varustettuja joulutähtiä myyntiin ja samanlainen joulutähti roikkuu joka vuosi minun ikkunassani. Tänä vuonna haaveilin mustasta ja valkoisesta, mutta en raaskinut luopua vanhasta punaisesta… Ehkä ne sopisivat molemmat.

  Mattovinkkinä voisin antaa Linie Designin: ostimme ko. merkiltä Askon kautta paksun, tosi ison ja pehmeän villamaton olohuoneeseen 2,5 vuotta sitten, kun muutimme nykyiseen asuntoon. Rakastan mattoa! Se on niin pehmeä jalan alla! Kurkkaapa valikoima täältä: http://www.liniedesign.com/1-10-haandvaevede-taepper.html

  Askossa on aika usein -40% alekuponkeja, joilloin hintakin tippuu aika kivasti!

  • Reply Maiju 16/12/2014 at 10:38

   Oi miten hieno tarina isoisästäsi, paperitähdet kuuluvat kyllä teidän jouluun! Minusta on kiva yhdistellä niitä isommiksi ryhmiksi ja eri värisinä, kokeile ihmeessä! Näihin ei muuten tule valoa ollenkaan.

   Linie Design on mulle jonkin verran tuttu, ainakin Asko mixed -mattoa olen siltä katsonut. Ja villamatto se saisi kyllä olla, ne on ihan parhaita! 🙂

   • Reply Sini/Nautiskellen 16/12/2014 at 19:59

    Ainiin, piti tulla vielä kertomaan, että tuo Asko on sellaista kovemman ja ohuemman tuntuista villaa kuin tämä minun Sirius, joten kannattaa käydä testaamassa mallipaloja! Se Asko olisi ollut turhan karhea, mutta tämä on vain pehmeä 🙂

    • Reply Maiju 16/12/2014 at 22:24

     Okei, kiitos vinkistä! En ole Askoakaan nähnyt missään luonnossa eli ei ole mitään käsitystä millainen se oikeasti on. Mutta mallipalakin kertoo jo aika paljon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.