KN2 ALEKOODI / DISCOUNT CODE

Hei! Multa on joululahjasuositukset vielä antamatta tuota Lapuan Kankureiden pyyhevinkkiä lukuunottamatta, joten korjataan tämä asia tänään. Vietin nimittäin tiistai-iltaa melko poikkeuksellisesti, sillä perinteisen sali-siivous-sohva -kaavan sijasta olinkin ihmettelemässä KN2:n valikoimaa yhdessä  kymmenen muun bloggaajan kanssa. KN2 on toki mulle tuttu jo ennestään, teinhän näiden mukavien tyyppien kanssa yhteistyötä jo yli puolitoista vuotta stten. Mutta koska KN2 on sen jälkeen laajentanut valikoimaansa, oli paikallaan pistäytyä kivijalkaputiikin puolella. Yritys on HAYn lisäksi ottanut nettikauppansa valikoimiin myös ranskalaisen ENO Studion, mistä olen tosi innoissani! ENOlla on mielestäni paljon kiinnostavia tuotteita ja hinnatkin kohtuulliset. Nettikauppaan on muuten pian tulossa tuotemerkiltä lisää täydennyksiä.
 KN2:sen vahvin tuotemerkki on ehkäpä Normann Copenhagen. Lisäksi erilaisia valaisimia on paljon, nämä Vitan ovat kyllä aika kauniita. Koska itse tykkään hakea piristystä lähinnä pienillä yksityiskohdilla, kokosin alla olevaan kollaasiin omia suosikkituotteita, jotka maksavat noin 50 euroa tai vähemmän. Laskin huvikseni tuotteille valmiit alehinnat, sillä KN2 haluaa tarjota lukijoilleni koko valikoimastaan -20 % alennuksen koodilla MAIJUSAW (ei koske Jura-kahvikoneita)!!
Hi! I had the privilige to spend my last Tuesday with a bunch of bloggers at a local interior design shop KN2. They sell very nice brands such as Normann Copenhagen, Vita, HAY and my personal favorite – ENO Studios. KN2 offers a discount of -20 % for all their sortiment (besides Jura coffee machines) with the code MAIJUSAW. I picked my favorites under 50 euros.


Mukana olleet blogit / Other bloggers at the event

LÖYTÖ | NETTANATALIA´S | Kotila | Me, myselfies and IRakkaudella rouva M | Tuulanneli | Kotikolmio | Hemma hos oss | Välkommen hem

Yhteistyössä


3 thoughts on “KN2 ALEKOODI / DISCOUNT CODE

 • Reply Malin 13/12/2014 at 21:33

  Oli kiva nähdä ja oikein Hyvää Joulua sinulle! 🙂
  MALIN

  • Reply Maiju 13/12/2014 at 23:09

   Samoin!! Mukavaa Joulun odotusta myös sinulle! 🙂

 • Reply Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 20/12/2014 at 09:40

  Kiitoksia alekoodista! Hyödynsin sen heti ja tilasin himoitsemani ENO studion multi pin candle holderin. Nyt olen siinä jo parina iltana ehtinyt kynttilöitä poltella ja se on niin hieno!!

  Hauskaa joulunaikaa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.