ANNE H COPENHAGEN

Tästä tuli julisteaiheinen päivä. Ison Køpenhavn julisteen on tehnyt tanskalainen Anne, joka tekee postereita muistakin kaupungeista. Helsinkikin löytyy! Törmäsin Anne H Copenhagenin julisteisiin Instagramissa ja rakastuin oitis. Muita värejä ja malleja voi käydä katsomassa täältä.

 


Julistetrendi on riehunut kuumana jo pitkään, ja ehkä mäkin alan nyt saamaan siitä kiinni. Mites te muut – alkaako jo olla seinätilasta pulaa vai ripusteletko mielummin muita juttuja?
Keraaminen minikynttelikkö ja kuparinvärinen kynttiläkippo on kirppislöytöjä eiliseltä, en pystynyt niitä jättämään.. Kynttelikkö on ollut tytön leikeissä, joten on ihme että se on vielä yhtenä kappaleena 🙂

poster / sponsored | saatu blogin kautta

Hi! It´s all about posters today as I recieved a one fantastic piece from Denmark yesterday! It´s by Anne H Copenhagen and she makes even other cities than Køpenhaven, that was my choice. I just love that city and this poster remainds me nicely about it 🙂 More colors and cities can be found from Anne´s webshop Anne H Copenhagen!

4 thoughts on “ANNE H COPENHAGEN

 • Reply Katariina 09/12/2014 at 14:35

  Ihania kuvia jälleen kerran, teillä on niin kaunis ja tunnelmallinen koti!! Olisi kiva tietää millä kameralla kuvaat?? Kuvasi ovat niin hyviä ja tarkkoja näinkin pimeään vuodenaikaan että ei voi kuin hämmästellä kuvaustaitojasi. Muutenkin olisi kiva kuulla enemmän valokuvauksesta ja saada kuvausvinkkejä kauniisiin kuviin! Ehkä oletkin joskus aiemmin jo niistä kertonut mutta blogistasi ei löydy tunnisteet -valikkoa sivupalkista, joten postauksia on vähän hankala selata aihealueittain..

  • Reply Maiju 09/12/2014 at 16:17

   Hei! Kiitos – olen kuvaamisen kanssa ihan amatööri eli oppinut lähinnä kokeilemalla itse eri säätöjä. Kamerani on Canonin 60D eli ihan kelpo järkkäri. Useimmissa kuvissa olen käyttänyt Tamronin 17-50, f/2,8 linssiä – se on aika hyvä “yleisobjektiivi”. Kuvaan P-asetuksella eli säädän aukkoa kuvatessa ihan manuaalisesti. Muuta vinkkiä en osaa hämärässä kuvaamiseen antaa kun, että kannattaa nostaa ISO-arvoa – näissä kuvissa se on huimat 2500! Kuvista tosin tulee sitä rakeisimpia, mitä isommaksi tuota arvoa ruuvaa eli tuo keskimmäinen pystykuva ei esim. kestänyt olla yhtään isompi rakeisuuden takia. Kuvankäsittelyohjelmalla voi lisäksi lisätä kuviin valoisuutta ja kirkkautta.

   Nämä mun opit on niin perustasoa, että en ole “uskaltanut” aiheesta sen enempää kirjoittaa ettei kukaan vaan jatka mun virheitä, heh! 🙂

 • Reply Johanna 12/12/2014 at 16:05

  Linkki julisteisiin ei toimi, tai tulee kyllä jotain ihan muuta kuin julisteita:'(

  • Reply Maiju 13/12/2014 at 23:03

   Voi ei, mikähän siinä on – ehkä sivu on kaatunut tai jotain? Tarkistin osoitteen vielä Instagramista ja syötin sen mukaan uuden linkin, mutta näköjään sama lopputulos 🙁 Ongelma on siis verkkokaupan päässä..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *