BLACK FLOORS INSPO

Hei! / LUUKKU 7. Tätä kun kirjoittelen, on meidän eteisessä jo listat paikoillaan ja uusi musta lattia jalan alla! Mietin värivalintaa parisen viikkoa, kunnes se lopulta tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Valkoinen ei tullut eteisessä kuuloonkaan ja vanhaan harmaaseen olin kyllästynyt etenkin kun seinien puolipaneeli sekä kaapit ovat harmaat. Kaapit piti muuten uusia kylppäriremontin yhteydessä, mutta kustannuksia tuli sen verran, että ne saa nyt suosiolla siirtää tulevaisuuteen. Keräsin yhteen muutaman inspiskuvan eri tiloista, joissa on musta lattia. Miltä näyttää teidän silmään – hitti vai huti?
 
 


Black floors inspo – I needed something to back me up as I decided to paint our entrance floor black. It´s almost ready now, pics are coming up soon!


pic 1 / 2 / 3 / 4 / 5

8 thoughts on “BLACK FLOORS INSPO

 • Reply Vilja @ muotoseikka 07/12/2014 at 14:58

  Ehdoton hitti! Odotan innolla kuvia teidän lattiastanne.

  • Reply Maiju 07/12/2014 at 22:45

   Laitan kyllä heti, kun tulee vähänkin valoisampaa että saan kuvat! Vaikka vaikea tila se on silti.. 🙂

 • Reply Sini/Nautiskellen 07/12/2014 at 15:02

  Ehdottomasti hitti! Jotenkin tuo musta tuo sellaista kaivattua särmää tiloihin. Ostin itse juuri mustat ruokapöydän tuolit armottoman pohdinnan jälkeen, saa nähdä miten ne istuvat muuten vaaleaan ja hillittyyn sisustukseemme. Toivon, että tuovat myös siellä juuri sitä kaivattua särmää…

  • Reply Maiju 07/12/2014 at 22:43

   Nimenomaan! Vaihdoin just sohviin valkoiset päälliset ja näyttää kyllä tosi valjulta ja ankeelta, kun melkein kaikki on valkoista.. Mustat tuolit kuulostavat hyvältä, toivottavasti sopii teille!!

 • Reply mais 07/12/2014 at 19:14

  Kiinnostaa tietää kuinka toimii käytännössä. Aikanaan työmaan loppusiivouksia tehneenä selvästi hankalin oli tumma lattia, jossa pöly tuntui aina näkyvän. Tietysti työmaalla sitä pölyä vain riittää…

  • Reply Maiju 07/12/2014 at 22:38

   Joo onhan se totta, että kuraisista kengistä jää kuivuttua harmaat jäljet, varsinkin näillä keleillä. Toisaalta en uskalla edes ajatella, miltä valkoinen lattia näyttäisi, huhhhh!! Tähän asti musta on siis ollut tosi hyvä 🙂

 • Reply Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 08/12/2014 at 09:52

  Musta lattia on kyllä tosi kaunis ja tuo tilaan ihan omanlaisensa tunnelman. Se on vaan valitettavasti totta, että pöly (ja vaaleat kissankarvakasat) näkyy siinä kuin näyteikkunalla, joten meille ei sellaista voi ajatellakaan. Teille toivottavasti kuitenkin toimii, ja odotankin lopputulosta mielenkiinnolla! 🙂

  • Reply Maiju 13/12/2014 at 23:14

   Tähän asti kaikki hyvin lattian kanssa! Jopa paremmin mitä odotin, sillä vuodenaika (ja sää) on kuran suhteen mitä armottomin. Olen kyllä tyytyväinen värivalintaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.