WORKING ROOM

Hei! /LUUKKU 5:n virkaa saa toimittaa meidän työhuone, joka monenlaisten pähkäilyjen jälkeen siirrettiin uudessa huonejaossa tänne samaan Ainan huoneen kanssa. Mun mielestä molemmat mahtuu tänne hyvin eikä kokonaisuus ainakaan pahasti riitele. Merimiehellä ja mulla on omat työpöydät, kaksi Muuramea yhdistettynä. Tässä mä tietysti päivitän blogia. Ai että jaksan vieläkin olla niin tyytyväinen tuohon Ikean lamppuun!
 
 

 
Meen tänään otattamaan oikein studioon muutaman kuvan itsestäni, on jo aikakin päivittää tuo Indiedaysin blogiesittelykuva, joka on otettu vuoden synkimpään aikaan 2 vuotta sitten marraskuussa. Olen siinä 36 viikolla raskaana ;). Saa nähdä, millaisia uusista kuvista tulee… jännittää.
 
 

 
Hi! Here is my blogging space – in the same room with Aina´s stuff. I think this works great for us or at least better as it used to be before we switched rooms. Have a nice Friday!
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.