EUCALYPTUS

Hei! Tein muutama vuosi sitten useammankin eukalyptus-kranssin, jotka kestivät hyvin jopa säilytystä pahvilaatikossa. Kokemusta on myös mustikanvarvuista tehdyistä kransseista, mutta kuivuttuaan ne kyllä varisevat ärsyttävästi. Niinpä tänä vuonna päädyin eukalyptukseen, tosin tähän pienempilehtiseen versioon. Kranssin tekemiseen ei vaadita kummoisia taitoja tai tarvikkeita – pelkät sakset sekä reilu pätkä rautalankaa riittävät tähän. Tukevampi kranssi tosin syntyy, jos teet pyöreän rungon paksummasta rautalangasta ja käytät oksien kieputteluun ohuempaa.
 
 

 
Laiska askartelija pääsee vielä helpommalla ripustamalla pelkän oksan roikkumaan. Tässä mun ostamassa puskassa oli pari tosi kaunista oksaa eli ne sai kelvata ihan tällaisenaan! Ja loput maljakkoon!
 
 

 
Hi! Did some very simple decorations by using eucalyptus branches!
 
 

4 thoughts on “EUCALYPTUS

 • Reply Jaana K 29/11/2014 at 15:11

  Ihanat! Olisi juuri sopivan yksinkertaiset meille, mutta eihän tästä kaupungista mitään eukalyptyksen oksia löydy 🙁 höh..

  • Reply Maiju 29/11/2014 at 23:38

   Kiitti! Löytyykö edes kukkakauppaa? Olen pari kertaa ihan tilannut muutaman oksan ja hinta oli yhteensä alle kympin. Ja on tosiaan aika perustavaraa eli pitäisi kyllä saada tilattua lähes mistä tahansa kukkakaupasta 🙂

 • Reply Minna / Meidän harmoniaa 30/11/2014 at 12:12

  Herkkä, kaunis ja niin yksinkertainen, tykkään hurjasti <3 Mukavaa 1.adventtia!

  • Reply Maiju 30/11/2014 at 14:40

   Kiitos! Yleensä ne yksinkertaiset jutut on parhaita 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *