UNDER THE SUN

Pakko taas kiitellä itseään, että päätimme myös tänä vuonna tehdä marraskuussa reissun lämpimään. Vaikka pimeyttä tunkee nyt joka tuutista, on fiilis hyvä ja mieli korkealla! Viime vuonna pahimmat talvikuukaudet menivät paljon helpommin, kun oli vielä vuoden lopussa saanut hetken nauttia auringosta ja ladattua D-vitamiinivarastot pullolleen. Että todellakin suosittelen tätä vuodenaikaa matkustamiseen. Sekä reissua isolla porukalla. Meitä aikuisia taisi olla peräti kymmenen ja lapsillakin oli mukavasti seuraa toisistaan. Uimista, hengailua, vesipuistokäynti, kameliratsastusta, venereissu ja päälle tietenkin paljon hyvää ruokaa ja juomaa, kyllä kelpasi!
 
 
Merimiehen siskolta kuvat 2/5/6/8/11/12/13
 

 
Hi! Some pics from our trip to Tenerife. I´m so happy that we did this trip, cause like in last year – it also now feels much easier to cope with the very dark and short days here in Finland. What a nice time we had!
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.