ONE ON THE WALL / GIVEAWAY WINNER

Hei! Meidän alkuperäisessä kylpyhuonesuunnitelmassa oli yhteensä kaksi vaakatasoon kiinnitettävää REG-seinäkaappia. Mittailin paikkoja ahkerasti, mutta niinhän se usein menee, että mittasuhteet pystyy hahmottamaan vasta paikanpäällä kun sulla on tuote käsissäsi. Niinpä kylppärin seinälle asennettiin vain yksi kaappi – toinenkin olisi sen yläpuolelle mennyt, mutta jotenkin mun silmään vaikutelmasta olisi tullut liian raskas?
 
 

 
Eli mitä tehdä ylimääräiselle kaapille? Otetaan käyttöön tietysti! Hyvä paikka löytyi meidän makkarista, jonne saatiin samalla kiva ylimääräinen säilytystila sekä sisustajan rakastama taso 🙂 Vedin jätettiin laittamatta, jotta kaappi sopisi yhteen noiden isompien kiinteiden kaappien kanssa. Muuten makkarin tunnelma on muuttunut entistä tummemmaksi Annon pellavalakanoilla sekä tummanruskeilla nahkamatoilla (Hemtex). Oon kyllä nukkunut tässä viileässä huoneessa niin hyvin!

Kotimaisten REG-kylpyhuonekalusteiden kanssa yhteistyössä toteuttamani arvonta on nyt muuten saanut voittajan eli 150 euron lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin voitti Hanna seuraavalla kommentilla:

Hanna (27/10/2014)  “Aivan ihania kaikki kalustemallit, mutta kyllä Lumi miellyttää silmää eniten”

Onnittelut – saat pian sähköpostia!
 


 
 Hi! There were originally two wall shelves to be installed in our new bathroom. But as it many times happens, two shelves felt too massive and we decided to leave the other one out. So what to do with it? It didn´t take me too many minutes to discover a new spot above our bed. This wall really needed something, but nothing to extreme or loud. I think this shelf fits here nicely – certainly gives me a one more spot to do some home decor every ones and a while 🙂
 
REG shelf / saatu bloginäkyvyyttä vastaan / sponsored
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.