ENO MULTI CANDLE PIN

Tervehdys! Lomaltapaluu tapahtui jo melkein viikko sitten, mutta en siitä huolimatta ole saanut konetta auki. Tultiin keskelle melkoista räjähdystä kun olohuonekin oli tyhjätty lattian maalauksen takia kokonaan muihin huoneisiin, että siinä järjestellessä on aika suorastaan lentänyt. Huonolta tosin näyttää vieläkin, että ehkä niitä lomakuvia sitten seuraavaksi ja vasta ensi viikolla jotain jouluisempaa. Ja uutta kylppäriä tietty! Homma oli edistynyt meidän loman aikana tosi hyvin ja valmista pitäisi olla tällä viikolla. Ajatella – vessa, suihku ja lämmintä vettä _meillä_ ihanaa!!
 
Sitä ennen nopea vinkki, nimittäin vihdoin joku suomalainen nettikauppa on ottanut myyntiin ENO Studion tuotteita.  ENOn Multi Candle Pin -kynttelikkö taisi nousta pienimuotoiseksi blogihitiksi viime vuonna, joten jos jäit kaipaamaan sitä itsellesi, niin kynttelikköä myy KN2-verkkokauppa, klik! Odotan kuumeisesti, että saan omani jälleen pöydän keskipisteeksi lavuaarin, hanojen yms muun sälän sijaan….

  Finally we are at home! And finally a Finnish webshop has started to sell products from ENO Studio! Klick here to get yours.

7 thoughts on “ENO MULTI CANDLE PIN

 • Reply Anna/Kotikolmio 17/11/2014 at 11:12

  Tätä uutista on odotettu. Oon kuolannut tota kynttelikköä siitä asti, kun sen sun blogissa ekan kerran näin. Löytyisköhän toi myös myymälästä, jos tästä äkkiä sinne kipaisisin 🙂

  • Reply Maiju 17/11/2014 at 11:26

   Anna en tiedä – en ole käynyt siellä hetkeen! Soita jo kysy onko ENOn tuotteet jo siellä esillä!? Havin kruunukynttilät toimii muuten tässä parhaiten – nämä mustat Indiskan kynttilät nimittäin vaati, että porasin niihin porakoneella pienet reiät! 🙂

 • Reply maijjo 17/11/2014 at 16:22

  Lähti heti tilaukseen, onneksi oli tilipäivä! 😉

  • Reply Maiju 19/11/2014 at 12:33

   Loistokasta!! Tämä on ihana!!

 • Reply Terhi 23/11/2014 at 20:18

  Ihanaa.Pienenä vinkkinä, blogissani on tämän kynttelikön arvonta tulossa.

  • Reply Maiju 23/11/2014 at 21:28

   Oletpa hyvän palkinnon osannut valita, veikkaan että kohta on osallistujatulva tiedossa! 😉

   • Reply Terhi 30/11/2014 at 19:49

    Juu, hyvin on osallistujia löytynyt, ja vielä voi osallistua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.