THAT TODDLER

Hei! Otan välillä bloggaamisen jotenkin liian vakavasti – että täytyy olla joku tietty teema tai asia tai juttu, jota postaus koskee. Oon huono kirjoittelemaan vain arkisista asioista. Siispä ajattelin, että voisin vaikka vaihteeksi sanoa jotain meidän taaperosta. Nyt kun ollaan reissussakin. Eli Aina-tyttö on nyt 1 vuotta 9 kuukautta vanha – hän on hyvä nukkuja, yleensä hyväntuulinen sekä mahdoton kiipeilemään. Tyttö keksii koko ajan tekemistä itselleen ja tällä hetkellä suosittuja leluja ovat kaikki nallet ja pehmolelut. “Täi” = nalle, “Puupa” = muumi. Sanoja on varmaan parikymmentä, mutta osa ihan outoja! Mä olen “mamma” – joka kerta se kuulostaa yhtä liikuttavalta!

 


Aina on myös ihana sylikissa. Aamulla hän voi makoilla kainalossa vaikka miten pitkään. Ja suihkuun on turha mennä ilman, että kynnyksellä on kohta eräs repimässä vaatteita pois päältään! Aina onkin ottanut kylpyhuoneremontin kaikista raskaimmin, koska ei pääse suihkuttelemaan totuttua 1-4 krt/päivässä ;). Inhokkeja ovat puolestaan hampaiden pesu ja hiusten kampaaminen. Hermo menee myös, mikäli yritän ehdottaa muita kenkiä, mitkä hän itse on jo valinnut. Kaksi vuotta on mennyt ihan älyttömän nopeasti ja joka päivä toivon, että Aina ei kasvaisi liian nopeaan. Mun murunen ♥
Our daughter Aina is now nearly 2 years old. She has a lot do every day. Many teddybears to take care of. She is a good sleeper, loves to cuddle and most of the time, she is in good mood. Brushing theet or combing hair is not her cup of tea though. She also gets mad, if I try to put on different shoes that she has already picked. Or don´t let her shower 4 times a day! I wish every day that she wouldn´t grow up too fast. My sweetheart ♥.

14 thoughts on “THAT TODDLER

 • Reply Niina 02/11/2014 at 09:55

  Ihana tyllerö! Hauskaa, että jotkut lapset tykkäävät pesulla käymisestä ja suihkuttelusta. Meillä kaikki kolme pistävät hanakasti vastaan!

  • Reply Maiju 04/11/2014 at 19:45

   On nämä tosiaan persoonia heti pienestä pitäen! Kolmen pienen vastahakoinen suihkuttelu käy varmasti työstä, puuh! ;D

 • Reply nalle 02/11/2014 at 09:57

  Pienet tytöt♥

  • Reply Maiju 04/11/2014 at 19:46

   Kyllä! Oli unelmien täyttymys saada vielä tyttökin 🙂

 • Reply Vilja @ muotoseikka 02/11/2014 at 10:55

  Voi mikä suloinen hahmo! Ja hänellä upea oma valtakunta.

  • Reply Maiju 04/11/2014 at 19:46

   Kiitos, neiti on melkoinen touhulainen ;D

 • Reply AR 02/11/2014 at 22:28

  Ihana tyttönen teillä! Ja ihana blogi sinula myös, luen paljon mutten ole saanut aikaan kommentoida :/ Mutta täytyy nyt sen verran sanoa että meidän jäbällä, 1 vee on muumit ollu jo jonkin aikaa “paapa” 😀 toisaalta myös ankka ja auto on sama “paapa” kun ei tuo sanavarasto vielä mikään mahdottoman suuri ole.. on ne vaan ihania pieniä Persoonia <3

  • Reply Maiju 17/11/2014 at 11:30

   Heh, hassua että vähän samantyylinen sana muumille kun meidän tytöllä! Eniten ihmettelen kyllä tota täi-sanaa (=nalle), että mistä moinen. Olen välillä vähän pihalla, kun tyttö huutaa yöllä, että “Täi, täi, täi!!” kun on nalle pudonnut sängystä, hehe 😀

 • Reply Hanna 03/11/2014 at 22:26

  Ihana Aina! Meillä asustaa pieni 1v11kk tyllerö, joka rakastaa samoja juttuja. Suihkussa aina mukana, viihtyy kenkäkaapilla ja kiipeilyä harrastaa aktiivisesti. Kasvaa liian nopeasti, mutta sylissä tykkään olla vielä paljon. Onneksi. Halaa ja pussaa. Oppi sanomaa “äiti” ihan vasta. Ihana ikä! Löytyy jo omatoimisuutta mutta silti on vielä niin kovin pieni<3

  Mukavaa reissua teidän perheelle!

  • Reply Maiju 04/11/2014 at 19:48

   Heh, onpa paljon yhtäläisyyksiä 🙂 Meillä tyttö vie hanakasti kaikki astiat keittiöön tiskipöydälle eli omatoimisuutta löytyy myös 🙂

 • Reply Johanna 23/11/2014 at 21:14

  Moikka!
  Ihana tyttönen! Itselläni muutaman kuukauden vanhempi tyllerö. Ihana myös tuo kärpässienivalaisin. Mistä se on?

  • Reply Maiju 23/11/2014 at 21:27

   Hei! Voi ei, nyt en muista mistä valaisin on, mutta niitä myy ainakin Kaunis Pieni Elämä Shop. Googlettele hakusanalla Heico kärpässienivalaisin tai jollain sen tyylisellä, niin ehkä löytyy muitakin paikkoja 🙂

   • Reply Johanna 24/11/2014 at 12:13

    Kiitos nopeasta vastauksesta! En ole tuon malliseen törmännyt. Tai sitten tuo vain näyttää isommalta kuin olin kuvitellut tuotekuvista :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.