TO THE SUN!

Hei! Nyt on matkalaukut pakattu ja perhe sullottu autoon. Luvassa on runsaasti ajokilometrejä ja vielä enemmän lentäen. Mutta siellä jossain odottaa meitä aurinko ja loma!! Reissataan jälleen isolla porukalla eli hauskuus ja viihtyminen on taattu. Kuten Paavo 7 v. kysyi multa eräänä kylmänä aamuna autossa:

“Mamma, mikä on sun mielestä paras paikka maailmassa?”
“Öö, se on varmasti koti. Mikä sun mielestä?”
“Mun mielestä se on Espanjassa kavereiden kanssa”

Nuff said.
Yes it´s time for a holiday with a bunch of friends. Like we did last year. So much fun fun fun ahead as we are renting a villa from a small village. Can´t wait to get into that holiday mood and to enjoy life under the sun! Take care!

One thought on “TO THE SUN!

  • Reply naapurin kyylätäti 31/10/2014 at 08:51

    Remppamiehet aloitti heti työt jo klo 7.30 kun te häivyitte. -Heiluvat ikkunaverhot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.